Шок: Кейт Мидълтън ревнува принц Хари, мъжът й е бесен!

Шок: Кейт Мидълтън ревнува принц Хари, мъжът й е бесен!
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън има проблеми в общуването с Меган Маркъл!

В Англия усилено се говори, че Кейт Мидълтън е тайно влюбена в принц Хари. Причина за това стана отношението на херцогинята към гаджето му Меган Маркъл, научи Kliuki.bg.

Принц Хари и Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън си пада по принц Хари, но не иска да си го признае

Според медиите на Острова, Катрин и канадската актриса не можели да се гледат. Двете постоянно се избягвали, а пред хората се усмихвали една на друга от чисто лицемерие.

Счита се, че причината за това е у Кейт Мидълтън, която изпитвала някаква ревност. Това буди подозрения, че е влюбена в Хари.

Брат му Уилям забелязвал поведението на жена си и на свой ред много се дразнел от това. Той усещал, че има някаква причина съпругата му да недолюбва гаджето на Хари и това не му се нравело.

Кейт Мидълтън и по-малкият син на принц Чарлз са много близки приятелки и това не е тайна за никого. Двамата са най-добри приятели, което се забелязва от дълго време.

Тази близост обаче вече започва откровено да дразни Уилям. Той сякаш вижда, че между жена му и брат му се е заформило нещо друго и това го влудява.

Меган Маркъл недоумявала какво толкова има Катрин против нея. Тя доловила нейната ненавист още в мига, в който се пренесла да живее при принц Хари.

Според мнозина, Кейт Мидълтън просто завижда и я е яд, че вече няма да бъде най-красивата в кралския двор. Все пак канадката е изключително привлекателна и това е видно.

Сватбата на принц Хари трябва да дойде до месеци. Кейт Мидълтън сигурно ще се появи с усмивка на събитието, но тя ще бъде изкуствена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар