Виктор Николаев в ступор! Това, което се случи със съпругата му, го направи безпомощен

Виктор Николаев в ступор! Това, което се случи със съпругата му, го направи безпомощен
Гласувайте за статията

Жената на Виктор Николаев пострада при инцидент.

Тв водещият Виктор Николаев се е хванал за главата! Не му стигат всички професионални ангажименти и напрежението от живия ефир всеки ден, пък сега трябва да влиза и в ролята на домакиня! Съпругата му Людмила е с гипсирана ръка след нелепа случка и е нетрудоспособна в момента, узна kliuki.bg.

Виктор Николаев е на ръба на силите си

Виктор Николаев е на ръба на силите си

Така, всички грижи за домакинството падат върху плещите на телевизионната звезда. Виктор Николаев отива в Нова по тъмно, води „Здравей, България“, присъства на задължителната планьорка и след това се втурва презглава да изпълнява останалите си ангажименти. А те се оказват толкова много, че докато приключи, пак се е мръкнало.

От известно време Людмила Железова стои почти постоянно в семейния дом, не не може нищо да пипне. Тя е с гипсирана лява ръка и много лошо счупване, което я прави непригодна за каквато и да е дейност. Откакто е с гипсирана ръка, радио водещата единствено хвърляла боклука. А всички други дейности в домакинството и по отношение на дъщеря им Дара били прехвърлени в ръцете на клетия Виктор Николаев.

Той води и прибира щерка им от училище. За щастие, сега тя е втора смяна, иначе трудно би смогвал с този ангажимент. След това му се налага да изтърпява кошмарния трафик, да напазарува за дома, а след това вероятно и да сготви!

Следобедът журналиста използва за лични и професионални ангажименти. Докато обикаля улиците, нито за миг не се разделя с лаптопа си и сценария за сутрешния блок на другия ден. Близки на Виктор Николаев се чудят и маят как смогва с всички задачи. Други пък се чудят дали Людмила не използва травмата си като предлог да си даде малко почивка от домакинската работа и да покаже на мъжа си нагледно на какво е подложена, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар