Драмата на Кристина Кабадиева от „Гласът на България“ разтърси всички!

Драмата на Кристина Кабадиева от „Гласът на България“ разтърси всички!
Гласувайте за статията

Кристина Кабадиева живее в кошмар от много години и чак сега започва да излиза от него!

Не всеки в „Гласът на България“ има щастлива съдба. Такъв е случаят с Кристина Кабадиева, която има много труден живот и именно предаването й вдъхва надежда, че това може да се промени, научи Kliuki.bg.

Кристина Кабадиева

Кристина Кабадиева в момента иживява своята мечта

39-годишната жена тъне в бедност. Тя е от гр. Царево, но живее на квартира в столицата. Жилището й обаче е от едва една стая, където готви, простира, гледа телевизия и прави абсолютно всичко.

„В такова малко пространство е много потискащо да живееш.“ – признава Кристина Кабадиева.

Талантливата певица обаче няма на кого да се опре. Преди много години тя се е скарала с родителите си и вече не поддържа никаква връзка с тях. Освен това няма и мъж до себе си, който да й даде сили.

Единствената й опора са приятелите. Именно най-добрата й приятелка променя живота й, като я убеждава да се запише в „Гласът на България“.

„Благодаря ти, Петя, че направи това за мен.“ – казва още Крис.

Днес тя вече е звезда, поне докато трае „Гласът на България“, защото е сред най-талантливите участници. Кристина стана една от двете полуфиналистки от отбора на Камелия и продължава да мечтае.

Кабадиева се е пробвала и друг път в музикални формати, но винаги е оставала разочарована. Никога не са я избирали и отношението към нея винаги е било пренебрежително.

Затова е била напът да се откаже от „Гласът на България“, но събира сили за последно и успехът в крайна сметка дойде при нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар