Десислава изригна след „Капките“: Няма да си мълча, стига толкова! (виж разочарованието й тук)

Десислава изригна след „Капките“: Няма да си мълча, стига толкова! (виж разочарованието й тук)
Гласувайте за статията

Десислава беше брилянтна в „Като две капки вода“, но отново я изместиха!

Гласището на поп фолка Десислава вече отказва да мълчи и да се примирява. Както в личен, така и в професионален план. Вчера тя даде воля на чувствата и разочарованието си от шоуто „Като две капки вода“.

Десислава

Десислава повече от огорчена от крайния резултат в шоуто, зрителите бяха на нейна страна

Както знаем, Десислава остана втора във формата, а първото място заедно с чисто нов автомобил, беше харизано на Михаела Маринова. Протежето на Саня Армутлиева от „Х Фактор“ победи и в момента се радва на придобивката си, въпреки всеобщото негодувание на зрителите в мрежата.

Повечето от потребителите са категорични, че Десислава е истинският победител и беснеят, че отново е останала пренебрегната от продуцентите. Взривът стана пълен, след като и самата певица даде воля на обидата си, разкриха приближени до нея източници.

Пред свои близки приятели вчера, Десислава разгневена обяснявала как се чувства „заметена от килима“ и отхвърлена като непотребна вещ. Припомняме, че в края на формата, докато Мишето я целуваше по главата – уж приятелски, Деси изобщо не й отвърна и не я погледна дори.

Певицата на Пайнер отказа да присъства и на партито в клуба на Маги Халваджиян след голямата вечер. „Защо да бях отишла, за да лицемеря и да се смея изкуствено ли?! Не мога и не искам повече така. Отказвам да играя и да си мълча, стига толкова. Виждам как реагираха хората и чие име скандираха в залата на финала. Щом така са решили, добре. Но аз лицемер няма да стана“, гневяла се Деси, разкриват източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Десислава изригна след „Капките“: Няма да си мълча, стига толкова! (виж разочарованието й тук)”

 1. Рая

  май 31. 2017

  Десислава беше на участие в нощта преди финала. В понеделник я бяха поканили в „Преди обед“. Тя каза, че не е спала, но се налага веднага да тръгне за Капките… Говори хубави неща за всички. Това значи ли, че била лицемерна. Или само когато й изнася. Едва ли е имала сили за афтър партито. Така че, както винаги, Клюкарите си натъкмявате новини.

 2. Мая

  май 31. 2017

  Е омръзна ни до смърт Тая Десислава да е в абсолютно всяко риалити и вечно тя да е победител! Вече става нахална. И не виждам да пее по- добре от Михаела.

 3. zlatena

  юни 01. 2017

  Михаела Маринова спечели незаслужено като две капки вода 5 сезон и то благодарение на 11 годишните тийнейджъри които слушат само чужда музика българската народна музика пуберите не я признават и за тях тя не съществува.

Добавете коментар