Пълен крах за Павел и Венци, излагацията е голяма!

Пълен крах за Павел и Венци, излагацията е голяма!
Гласувайте за статията

Павел и Венци се провалиха в „Гласът на България“, едва ли ще получат втори шанс!

Рапърите Павел и Венци не стават за тв водещи. Това е мнението на почти всички зрители на „Гласът на България“, научи Kliuki.bg.

Павел и Венци

Павел и Венци се провалиха в „Гласът на България“

Може да се каже, че двамата се провалиха тотално по време на първия жив концерт. Те постоянно оплитаха езиците си и бъркаха думи от репликите си.

Такова е било положението и в миналите етапи на предаването, но тъй като те бяха на запис, грешките им са били поправени след това. Това е причината жестоката истина да лъсне чак на четвъртфиналите.

Павел и Венци не са професионални тв водещи. Тяхната основна професия е свързана с рап музиката, където доста нашумяха в последните години.

Говори се, че мястото им в „Гласът на България“ е било уредено от Михаела Филева, която е бившата изгора на Павката. Певицата използвала познанствата си в Би Ти Ви, заформени по време на работата й в „България търси талант“, за да даде хляб на тогавашното си гадже.

Освен постоянните грешки, Павел и Венци Венц не правят добро впечатление и с чувсвото си за хумор. То е важен елемент от работата на всеки водещ на риалити формат, но до момента те не успяват да покажат нужното.

„Кучето ми има по-голямо чувство за хумор от тия двамата. Как въобще са ги взели тук?!“ – гласи коментар в социалната мрежа.

Историята в „Гласът на България“ се повтаря, понеже същите критики имаше и към предишните водещи. Тогава Виктория Терзийска и Мартен също бяха разпъвани на кръст за начина си на работа в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар