Страшен шок: Краят на Гери-Никол вцепени феновете й! (пълни подробности)

Страшен шок: Краят на Гери-Никол вцепени феновете й! (пълни подробности)
5 (100%) 1 vote

Хиляди почитатели на Гери-Никол не могат да си намерят място след новината!

Страшен шок разтърси хиляди фенове на варненското чудо Гери-Никол. Тийн сензацията, която покори върховете на музикалната сцена едва с две-три парчета, си отива.

Гери-Никол

Гери-Никол покруси феновете си, те не могат да повярват

Краят на Гери-Никол или по-точно на явлението Гери-Никол действително е абсурден. Тъй като девойката даде сериозна заявка за бляскаво бъдеще и супер кариера оттук нататък.

След абитуриентския си бал обаче, певицата, която се радва на множество подражатели и последователи в мрежите, хвърли бомбата. Тя буквално взриви с вестта, че си взима сбогом с феновете и заминава за чужбина.

Гери-Никол вече усилено проучва колежи в Америка и Англия, където ще се установи, за да учи актьорско майсторство. „Винаги съм искала да бъда актриса. Киното ме влече от малка и това е моята мечта. Няма да се откажа от музиката, но това, в което имам повече какво да науча, е актьорската професия“, признава варненката.

Близки до нея източници са убедени, че Гери-Никол повече едва ли ще стъпи на родна земя. Не и за повече от месец, колкото да си почине и да види близките си.

„При всички пари на баща й, а и тези, които може да заработи сама, тя не е за родна почва. На Запад ще я лапнат като топъл хляб, така че забравете за нея вече. Живот като на кралица ще си живее навън, в някоя наистина развита и уредена държава“, коментират източниците.

Тепърва ще видим дали решението на певицата е окончателно, или има вариант да размисли и да продължи със звездната си кариера на родна земя.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Страшен шок: Краят на Гери-Никол вцепени феновете й! (пълни подробности)”

  1. Лилит

    юни 01. 2017

    Направо ще я лапнат като топъл хляб. Боб дърпат за нея и садят домати специално. Чакат я с трепет.

Добавете коментар