Да си плюеш в пазвата: Есмер Омерова се превърна в чучело! (виж какво й причини хирургът – снимки)

Да си плюеш в пазвата: Есмер Омерова се превърна в чучело! (виж какво й причини хирургът – снимки)
Гласувайте за статията

Есмер Омерова вече прилича на карикатура, съвсем се оля!

До какво се събужда Благой Георгиев?! До красива жена или до чучело?! Това се питат потребители, след като видяха в какво се е превърнала Есмер Омерова. Съпругата на футболиста вече не прилича на себе си.

Есмер Омерова

Есмер Омерова не прилича на себе си, а иска още и още корекции по лицето си

След поредната операция на джуките, танцьорката на аржентинско танго се е докарала до състояние, което те кара да си плюеш в пазвата. Устните й са коригирани и раздути за пореден път като вече изглеждат далеч по-грозно, отколкото ако те ужили пчела.

Пластичният хирург или е работил пиян, или има зъб на хубавицата, че да я докара до този вид, смеят се в мрежата. Всички знаем, че Есмер Омерова страда от мания за прилика с любимката си Анджелина Джоли.

Заради нея тя изтри тотално естествения си образ, даден от природата и се подложи на нечувани корекции. Половинката на Благой Георгиев изтъняваше носа си, коригираше скулите, уголемяваше устните, слагаше си силикон в бюста.

При това толкова пъти, че ефектът вече отдавна се превърна в дефект. Е, възможно е, мъжът й поне да я харесва такава. Което донякъде би било успокоително за нея. Повечето хора с нормален разсъдък обаче намират това за смешно или по-скоро трагично.

„Що за комплекси трябва да имаш и доколко трябва да не харесваш себе си, за да се стремиш да приемеш чужда самоличност. Жалко за младата жена. Някой ден сама ще си бие главата в стената, но ще бъде късно“, коментират потребители.

 

Жената на Благой Георгиев явно има сериозни проблеми със себе си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар