Бомба! Веселин Маринов кръшка на Веска с дами на преклонна възраст

Бомба! Веселин Маринов кръшка на Веска с дами на преклонна възраст
Гласувайте за статията

Веселин Маринов яко го е ударил хормона напоследък и демонстрира доста разюздано поведение.

Въпреки че е мъж на години, Веселин Маринов продължава с пубертетските изпълнения. Да драмите му с женената Веселина Пеева се изписа и изговори много. Оказва се, обаче, че естрадният трубадур не е мъж за една жена, узна kliuki.bg.

Веселин Маринов се държи като пубертет

Веселин Маринов се държи като пубертет

Изпълнителят е отявлен любимец на дамите от третата възраст и явно има основателни причини за това. Веско пак е на турне и показа подозрително мило отношение към пенсионерките. Да не кажем и палаво! Явно любовта му с Веска е подействала живително на хормоните му и той се чувства като истински плейбой.

По време на един от концертите си Веселин Mаринов решил да разнообрази програмата си по необичаен начин. Нахлупил полицейска фуражка и се облякъл като служител на реда. Разгорещените му фенки от първите редове веднага скочили от местата си с мераци да бъдат закопчани от своя палав идол.

Освен поведението си, естрадният трубадур е заменил и облеклото си. В сценичния му гардероб вече няма място за ретро костюмите. те са заменени с по-младежки панталони, тениски и бежово яке, което го подмладява с някоя и друга година. Най-голямата разлика, обаче, е, че прекомерното изпотяване е изчезнало!

Веселин Маринов най-вероятно се е подложил на козметична процедура, която да го избави от безкрайната пот, която стана негова запазена марка. А всички тези промени се дължат на любимата му Веселина, която видимо е вирнала желанието му за живот и либидото, пише hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар