Митко Пайнера довърши Преслава: Принуди я да пее с Галена и Фики! (Певицата е на успокоителни)

Митко Пайнера довърши Преслава: Принуди я да пее с Галена и Фики! (Певицата е на успокоителни)
Гласувайте за статията

Митко Пайнера довърши Преслава

Преслава мина на успокоителни. Звездата на „Пайнер” пак я връхлетяха паник атаките, след като разбра какво я кара да прави шефа й. Той й съобщил преди месец, че трябва да пее на една сцена с Галена и Фики Стораро.

Преслава

Преслава мина на успокоителни

Оттогава Преслава не е на себе си и непрекъснато се тъпче с успокоителни. Отначало „со кротце и со благо” решила да измоли милост от боса си. След това се опитала да „тропне с крак”, че е невъзможно тримата да бъдат на една сцена.

Митко Пайнера бил непреклонен. Тримата щели да изнесат концерт в Шумен. Той й заявил, че феновете ги искат точно тях. И то точно тези дуетни парчета, които в добрите времена изпълнявали заедно.

Припомняме, че тези двамата никак не са сред любимците на Преси от Добрич. Само при споменаване на имената й я втрисало.

С Галена бяха добри приятелки в миналото. Но след като за пореден път брюнетката й отмъкна престижната награда „Певица на годината”, жената на вафления бос завинаги я зачеркна от приятелите й.

Галена бе отвратена и се зарече никога повече да не се види с Преслава.

Знаем и какво се случи между Преслава и Фики Стораро. След бурната й връзка и още по-динамичния край с Жоро Бирмата, Преслава „акостира” в обятията на Фикрет.Връзката им продължи две години, но никой не я афишираше открито.

В един момент сина на Тони Стораро реши да признае тръпката си към нея в „Папараци”, само че Преслава се уплаши. И моментално даде заден. Фики обаче дълго не се питаше къде и в какво сбърка. А много скоро си намери момиче.

Според клюката самата Галена го подтикна към нея, на участието им в Белгия. Така или иначе той вече е сгоден за прелестната Гюлджан. И след няколко месеца ще узакони връзката си с шумна сватба. Слуховете носят, че именно Галена е поканена да им кумува.

Е, личи си, по всичко, че концерта в Шумен ще бъде голямо шоу. С погледи под вежди, които не се знае до какво ще доведат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Митко Пайнера довърши Преслава: Принуди я да пее с Галена и Фики! (Певицата е на успокоителни)”

  1. Полина

    юни 01. 2017

    Нормално е да не се харесват. И двете са спали с Фики, заради това и се намразиха.

Добавете коментар