Симона Загорова не се радва на любовта на своя ментор!

Поли Генова може да спаси Симона Загорова от отпадане, но определено няма желание да я направи победител в "Гласът на България". Звездата от "Евровизия" целенасочено "спъва" своята участничка, забеляза Kliuki.bg. [caption id="attachment_386492" align="alignleft" width="300"]Симона Загорова Поли Генова прецаква Симона Загорова[/caption] Това се видя ясно по време на концерта в неделя, когато на Мони й бе дадена песен на Лили Иванова. За 20-годишна студентка без особен опит това е изключително тежко предизвикателство, което има минимални шансове да успее.

Както се и очакваше, Симона Загорова не се справи добре и изпълнението й бе подложено на критики от много зрители. Дали обаче вината е нейна?!

Според слуховете, които се носят вследствие на неща, споделени от достоверни източници, Поли Генова никога не е искала да взима дъщерята на Глория на концертите, но й е било заповядано от продуцентите. Покрай Симона рейтингът на "Гласът на България" се вдига. Тя е най-известната измежду участниците тази година и буди много коментари. Затова хората от "кухнята" на шоуто имат изгода да я държат в предаването. Поли обаче никак не я долюбвала и затова решила нарочно да й дава трудни песни, с които да се проваля. По този начин се надявала хората да не гласуват за нея и отпадането й да дойде по логичен път. Повече от ясно е, че Поли Генова искаше да издигне своето "дете" Деа Майсторска за сметка на останалите в отбора си. Неслучайно даде най-удобната песен именно на Деа. Симона Загорова досега имаше доста големи предизвикателства. Всичките й песни, които изпълни в "Гласът на България", са много тежки. Помним как Иван Лечев я хвърли в дует с Радко Петков на песен на Васил Найденова. Тъй като Радко е известен с естрадните си умения, китаристът на ФСБ явно се е надявал да победи с лекота. Не го стори, но пак го избра. После пък Поли Генова хвърли Симона Загорова в изключително тежко парче на Арета Франклин. И тук надеждите за провал не се оправдаха и така щерката на Глория стигна до четвъртфиналите. Най-накрая тя се провали, като за целта вече се намеси и Лили Иванова. Тя е може би най-високата топка в музиката, поради което логичното се случи. Сега очакваме нова много тежка задача за Симона Загорова, но не е ясно защо Поли Генова не я иска на финал. Някои слухове твърдят, че тя ненавиждала чалгата, а майката на Мони все пак е примата е този жанр. Развръзката в "Гласът на България" предстои.