Сензация: Радина Кърджилова и Деян Донков се ожениха! (виж къде беше сватбата + пръстените)

Сензация: Радина Кърджилова и Деян Донков се ожениха! (виж къде беше сватбата + пръстените)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова и Деян Донков се врекоха във вечна вярност!

Истинска сензация! Радина Кърджилова и Деян Донков вече са не само родители, но и официално семейство. Тайно и полека, без да чуе и разбере никой, те се врекоха във вярност един на друг.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков се врекоха във вечна вярност един към друг

Не, не бързайте да ровите в интернет за снимки от голямото събитие и скъпата рокля на булката. Радина и Деян в типично своя си стил, не са узаконили връзката си пред закона. А само пред Бог. Което всъщност е и най-важното.

Двамата си разменили брачните халки след раждането на сина си Христо като се заклели винаги да се обичат и да бъдат заедно, въпреки всичко. Халката, която Радина Кърджилова вече не сваля от пръста си, е съвсем обикновена.

Тя е нежна, стилна, от бяло злато, но без никакви орнаментики и камъни по нея. Типично в стила на актрисата, която винаги е обичала по-скромните, издържани и семпли неща.

Същата халка краси и ръката на Деян Донков. Който обаче, за да не отговаря на хиляди тъпи въпроси, е решил да я носи на средния си пръст. Само най-доверените до двамата хора са наясно, че те са се оженили тайно пред Господ и са разменили пръстени и клетви.

„Направиха го съвсем съзнателно и сме убедени, че тяхната сватба е много по-истинска от повечето натруфени и помпозни събития. Важното е двама души да се обрекат един на друг, а не да бият тъпаните и да хранят цяло село в хоремага“, коментират източниците.

Знае се, че Радина и Деян са избягали на любимото си място край морето. И там, на лунна светлина, са си казали всичко, което имат да си кажат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Радина Кърджилова и Деян Донков се ожениха! (виж къде беше сватбата + пръстените)”

  1. ЛЪЖА

    юни 02. 2017

    В България не съществува възможност да сключиш само църковен брак! За да има такъв трябва да се представи удостоерение за граждански брак

Добавете коментар