Звездна сватба: Виж кой евродепутат се ожени! (СНИМКИ)

Звездна сватба: Виж кой евродепутат се ожени! (СНИМКИ)
4 (80%) 2 votes

Един евродепутат каза „да“ на своята половинка!

Звездна сватба се състоя в Благоевград през последния уикенд. Евродепутат се ожени за дългогодишната си приятелка, научи Kliuki.bg.

Андрей Новаков и Таня се врекоха във вярност на пищна церемония,  на която присъстваха един куп звезди. Сред тях бяха актьорът Христо Мутафчиев, певецът Бонимир, певицата Весела Бонева и др.

Събитието бе уважено и от хора от партията като Цветан Цветанов и Лиляна Павлова. Те също са поднесли своите дълбоки и искрени пожелания на щастливите младоженци.

Христо Мутафчиев се е проявил и като певец по време на сватбата, изпълнявайки хитова песен. Главният изпълнител на песни обаче е бил Бонимир, който доста се прочу в последно време.

Бони е бил поканен да присъства и е дошъл директно от Пловдив. Този месец той има много ангажименти, като най-същественият от тях е участието му в гр. Сандански, където на 9 и 10 юни ще е яви на BG MUSIC FESTIVAL.

Освен Бонимир и Весела Бонева, за песните на сватбата са се погрижили също диджей Венци и Светлин Къслев. Забавата е продължила до зори, тъй като и тази сватба е спазила новата тенденция да бъде през късния следобед.

Сватбата на българския евродепутат се е оказала главното събитие в Благоевград този уикенд. Много минувачи са се събрали да гледат това, което се случва по време на взимането на булката.

Андрей и Таня са заедно от няколко години. Те планираха своята сватба дори за още по-рано, но множеството ангажименти на двамата ги доведоха до месец май на тази година.

Вижте снимки от тържеството!

евродепутат

Звезден миг за наш евродепутат

евродепутат

евродепутат

евродепутат сватба

Христо Мутафчиев пее на сватбата

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар