Никол Шерцингер за Гришо: Влюбих се в мъж с най-студеното сърце!

Никол Шерцингер за Гришо: Влюбих се в мъж с най-студеното сърце!
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер е съсипана от раздялата с Григор Димитров!

Певицата Никол Шерцингер изживява много тежко това, което Григор Димитров й причини. Тенисистът я заряза без никакви обяснения и това остави поп дивата като попарена.

Никол Шерцингер и Григор Димитров

Никол Шерцингер страда по Гришо

Бившата вокалистка на „Пусикет Долс“ излива мъката си в музиката. Тя подготвя ново парче, което ще бъде посветено на болката, която Гришо й е нанесъл.

Засега името не е известно, но се знае, че в текста ще присъстват тежки фрази като „студено сърце“ и „голямо разочарование“, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, Никол Шерцингер се е оплакала на своите приятелки и дори е плакала пред тях със сълзи. Тя обичала истински Григор и когато той й съобщил жестоката вест, певицата се сринала.

Всъщност Гришо напусна по-възрастното си гадже заради своята колежка Ализе Лим. Французойката омая главата на хасковлията и двамата дори вече мислят за сватба.

Григор Димитров обаче скъсал с Никол по най-болезнения начин. Той просто й казал по телефона, че иска да говорят за нещо. Видели се и хвърлил бомбата.

Певицата го приела тежко, защото й дошло изневиделица. Тя считала, че нещата между тях са перфектни и дори ще се венчаят скоро.

Гришо действително залъгваше Никол с предстояща сватба. Даже двамата избираха църква в България.

Счита се, че той просто хлътнал по Ализе изведнъж и затова развалил годежа си с Никол Шерцингер. Не очаквал да стане така и дори и за него било голяма изненада.

Гришо не за първи път е определян като мъж със студено сърце. Преди 5 години Серина Уилямс каза същото за него, след като първата ни ракета избра Мария Шарапова пред нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Никол Шерцингер за Гришо: Влюбих се в мъж с най-студеното сърце!”

  1. Охх

    юни 01. 2017

    Щеше да е хубаво, ако беше истина. Тая дулица не е за него. Но не е сигурно, че са скъсали. Ха дано, защото е много покварена на вид.

Добавете коментар