Жесток удар: Сватбата на Магда нокаутира Красьо Черния!

Жесток удар: Сватбата на Магда нокаутира Красьо Черния!
3 (60%) 2 votes

Магда се разправи веднъж завинаги с бившия си!

Красьо Черния все още тъгува по Магда, но очевидно тя по него не. Певицата подготвя своята сватба и нищо не може да я откаже от нея, научи екипът на Kliuki.bg.

Магда

Магда намери истинското си щастие

33-годишната пайнерка от 3 години върти любов с бизнесмен на име Владимир. Именно той е нейният избраник, като голямото събитие се очаква да стане тази година.

Според слуховете, Красьо Черния изживявал зле новината за предстоящата сватба на Магда. Той все още я обичал, макар от години да не е с нея.

Плевенският лобист не искал да се ожени за певицата, но се надявал тя да бъде свободна, за да разпуска с нея от време на време. Нещо, което сега става невъзможно.

Именно страхът на Красьо от обвързване стана причина за тяхната раздяла предния път. Тогава Магда, която приближаваше 30-те, реши, че е време за нещо повече в живота й, но Черния мислеше друго.

Владимир обаче явно е готов да даде всичко това на фолк дивата. Двамата са много влюбени и даже мислят вече и за наследници.

Магда години наред не можеше да намери истинската си любов. С Красьо Черния ту се разделяха, ту се събираха, но в крайна сметка се оказа, че той не е за нея.

Изпълнителката на „Море и суша“ остана една от малкото певици на този жанр, които все още не са свили семейно гнездо. Това може би я потиска и я докара до плановете за сватбата с настоящия й приятел. Дано бъдат много щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар