Цеци Красимирова отново има усет за милиони

Цеци Красимирова отново има усет за милиони
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова отново има усет за милиони, скандалната красавица е замесена с доста заможен и популярен милионерски наследник.

Не че Цеци Красимирова няма достатъчно финансови средства и едва ли тя има нужда от реклама, но е вече почти сигурно, че има връзка с наследника на Цоло Вутов.

Цеци Красимирова и нейната дъщеря

Преди няколко години в неофициална статистика, засягаща най-богатите личности у нас, беше признато, че Цоло е водещ сред милионерите в България.

Цоло Вутов е с бизнес за над 400 милиона, той и семейството му управляват бизнес, свързан с мини, строителство и еко инженеринг.

39-годишния наследник на Вутов, Владимир се оказа влюбен в известната Цеци. Според запознати макар да са заедно от скоро време, двойката е много щастлива и имат много хубави отношения. Щедрия бизнесмен пък купувал всякакви скъпи подаръци към половинката си Цеци – имоти, много скъпа кола, бижута за хиляди, пишат и в изданието „Лайфстайл“.

Цеци Красимирова – популярна и доста скандална моделка

Знаем, че Цеци често е имала интимни връзки с представители на сенчестия бизнес. Но най-популярната си остава тази със Самоковеца. Може би заради факта, че криминалния бос беше застрелян показно пред нея в Амстердам, а тя също получи сериозни удари, както и куршум в главата си.

След доста рискови интервенции Цеци се възстанови и сега се радва на живота и заедно с дъщеря си обикаля света. Има чудесна пораснала наследница, която се реализира и зад океана.

Джудит – наследница на Цеци

Ние от изданието „Клюки.бг“ също помним, че любимия на Цеци – Владимир Вутов е много щедър към своите красиви половинки, но пък както казват приближени сега той е особено щастлив и ухажва много тъмнокосата хубавица – Цеци.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Цеци Красимирова отново има усет за милиони”

 1. Princess

  юли 11. 2017

  Българската курва и дърта си остава все алчна курва , доказано е…Жалко, че родителите на този хубостник най- вероятно не могат да си намерят място от срам, защото синчето им е зарязал страхотната си жена и двете си малки дечица, за да се влачи след една употребявана по цял свят наркоманка, жалка картинка. Интересно е дали Цеци не се замисля каква лоша карма е цял живот да разваляш чужди семейства и да лишаваш невинни деца от малоумните им бащи само заради някой лев. Много лоша карма, задължително ще и се върне все някога…

 2. Иван

  юли 19. 2017

  „страхотната“ жена е една кучка от която други хора пострадаха сериозно! Кучката е родена на 1.10. и иска само тя да е значима и сега и се връща!
  Има карма и когато сториш зло, зло ти се връща!

  На „горката женица“ е осигурен охолен живот цяло лято в Гърция и навсъкъде където отиде заобиколена от лукс и слуги.
  Но , НЕ тя кучката иска и душата му и парите му!

  Нека се замисли за греховете си!
  Сътворяваш зло, зло преживяваш!
  Всеки има право на щастие!

 3. holo

  юли 20. 2017

  Tryabwashe da i pusnat poweche kurshumi v tapata i glava na tazi mezdrenska mangalka.. wonja

 4. Cтоян

  юли 20. 2017

  браво!!! най-хубавото нещо, докато гони цеци красимирова че не ходи на работа у фирмата, горкия!!!!! владимир вутов не го бива за нищо друго! мързи го да гледа, да говори какво да кажем да ходи на работа!!!! язък, ама това е положението със златните бебета на бай цоле – прости и мързеливи, ама с парата на тати и с тоя вид на мутра далеч ша идат и двамцата братя.. дъртия като си отиде ша им гледаме сеира как не са ги погнали още .те и цецито я пазат полицаите на бай цоле..

Добавете коментар