Рожден ден за най-красивата жена на света

Рожден ден за най-красивата жена на света
1 (20%) 1 vote

Рожден ден за най-красивата жена на света, става дума за една прелестна дама, която има рожден ден точно днес.

Анджелина Джоли е определено жена мечта или за други сбъднат кошмар, Анджи е определена за най-сексапилна жена на света. А освен това тя отстрани погледнато е истинска извънземна жена.

Актриса, секс символ, носителка на „Оскар“, майка не на едно, а цели шест деца. Силна и непоколебима, а от мнозина силно не харесвана и властна дори.

Макар да участва в доста касови филми, Анджелина често пъти е коментирана и като актриса, която има само един типаж роли и всичко останало е визия, устни, очи и т.н. а не талант. А дори относно външността си Анджи има определени критици – твърде слаба, неестествена, студена визия. Все пак всички знаем, че нейната външност, плътните устни, прически и стил станаха модел за подражание от хиляди жени по света.

Както знаем преди повече от година Анджелина сама сложи край на дългата си и страстна любов с един от най-харесваните мъже, а именно Брад Пит.

Анджелина на 42

След брак и много деца, Анджи каза, че според нея имат сериозни различия в начина на възпитание и помежду си. Стартира не много лек развод. Макар често да е казвал, че срещата му с Анджелина осмислила живота му, Брат преживя истински ад по време на съдебните процедури по разтрогване на брачните им отношения.

Все пак няма как да си една от най-мечтаните дами на света, ако си обикновена и кротка, смятаме и ние от „Клюки.бг“, да не забравяме, че характерът личи от детството още, защото Анджи е споделяла, че докато малките й приятелки навремето мечтаели да станат балерини, то малката Анджелина Джоли се чудела какво ли би било да си вампир.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар