Съвети за красота от съперницата на Анджи

Съвети за красота от съперницата на Анджи
5 (100%) 2 votes

Съвети за красота от съперницата на Анджи, Анджелина може днес да има рожден ден, но една жена никога няма да я хареса и това е „приятелката“ – Анистън.

Дженифър Анистън на 46 години, с голяма кариера, награди, слава, актрисата с гръцки корен, винаги ще помни как любимия й мъж Пит я изостави заради Анджелина.

Въпреки това за мнозина Анистъ е пример за перфектна външност и класа. На 46 години, стегната и елегантна, спортна фигура и много вкус за дрехи и грим.

Какво се крие зад всичко това, гени, късмет, не, преди всичко много, много усилия и тренировки. С постоянство и труд, Дженифър е все така харесвана и мнозина от по-младите й колежки видимо могат да й завидят.

Според няколко съвета от личния инструктор на Джен, той разкрива малко от тайните на Анистън. Перфектна форма, а и най-важното напълно естествена. Джен тренира по само 5 мин. на ден ударно и с доста тежка натовареност за кратък интервал от време.

Дненифър Анистън на 46 години и все така хубава

Освен това актрисата внимава с какво се храни, яде по 3-5 пъти на ден, но в малки количества, на често. Например Дженифър Анистън набляга на риба, ядки, черен шоколад и малки хранения през няколко часа.

Както пишат и в изданието „Една.бг“ светлооката актриса има увлечение по здравословния живот, йога, медитация, това определено е видимо по начина по който се поддържа и все така атрактивна напук на минаващите години.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар