Джена е бясна на Наско: Откакто стана баща, той е друг човек!

Джена е бясна на Наско: Откакто стана баща, той е друг човек!
3 (60%) 2 votes

Джена не може да скрие разочарованието си от съпруга си!

Певицата Джена не е очаквала, че Атанас Стоев ще се окаже такъв баща. Фолк дивата роди преди 2 месеца, а Наско сякаш все още не е осъзнал, че вече носи отговорност за друг човек.

Джена и Атанас Стоев

Наско разочарова Джена

Музикантът просължавал да си живее все едно е ерген, което вбесявало много жена му. Той все още се запивал с приятели и често обикалял България, но не по работа.

Така например в момента малкият Канар е на морето и разпуска, но без семейството си. Какви ги върши там, не се знае.

Според мнозина, поведението на Наско е продиктувано и от неговата младост. Той е с няколко години по-малък от Джена, което може би си казва думата.

„Наско много бързо се ожени и направи дете, може би не беше готов за всичко това.“ – коментират приятелите му.

Певицата в момента сама се грижи за сина им, след като бащата запива по морето, а родителите му нямат време и желание да помогнат с нещо. Това още повече огорчавало изпълнителката на „Грешни мисли“.

Припомняме, че всичко между Джена и Наско се случи изключително бързо. Те се запознаха на нейно участие в дома му, а само след няколко месеца бяха вече женени. Не беше минало и лятото, когато се разбра, че певицата чака дете.

„Любовта им е голяма, но тя е по-зряла от него. Той още обича да купонясва, докато на Джена професията й е такава, че вкъщи трябва да си почива.“ – считат хора от обкръжението на младото семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар