Грандиозна изцепка на Иван Лечев в „Гласът на България“, показа пристрастията си пред всички!

Грандиозна изцепка на Иван Лечев в „Гласът на България“, показа пристрастията си пред всички!
5 (100%) 1 vote

Иван Лечев направи голям гаф, който показа ясно неговите пристрастия!

Цял сезон Иван Лечев се държи не само като ментор на Радко Петков, но и като негов фен. Това се показа ясно пред всички тази вечер, видя Kliuki.bg.

Иван Лечев

Иван Лечев се изпусна в „Гласът на България“

Китаристът на ФСБ беше твърдо за Радко пред дуета Митко и Христо, въпреки че всички бяха от неговия отбор. Той се издаде след победата на 17-годишния тийнейджър.

Излизайки на сцената, Иван Лечев се изпусна с думите „Има справедливост“. След това дори прошепна „Това не знам дали трябваше да го казвам.“, което шокира мнозина.

На всичкото отгоре китаристът изобщо не се сбогува с Димитър и Христо, а остана в прегръдките на Радко, сякаш другите въобще не са били в неговия отбор.

„Много грозно постъпи Иван Лечев, че не поздрави дуета. Не се прави така, явно в радостта си за Радко забрави, че е жури.“ – пише зрител на „Гласът на България“.

Тази любов на китариста към младежа не е случайна. Двамата са работили заедно и в друг формат, но истината е, че Лечев е семеен приятел на фамилията на младия певец.

Радко Петков отиде на финал, след като месеци наред менторът му правеше всичко възможно за това. Той го избираше във всеки кръг, с което го докара до концертите.

Другите финалисти са Кристина Кабадиева (Камелия), Сара Сюзет (Поли Генова) и Яна Сабанова (Графа). Финалът е само след седмица.

Радко и Сара изглеждат като фаворитите засега, но е възможно да има и изненади. Със сигурнос Иван Лечев може да стигне и до сълзи от радост, ако неговото момче спечели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар