Бомба: Радко Петков е влюбен в Симона Загорова, не спря да плаче за нея! (ВИДЕО)

Бомба: Радко Петков е влюбен в Симона Загорова, не спря да плаче за нея! (ВИДЕО)
4.5 (90%) 2 votes

Симона Загорова и Радко Петков са станали много близки в „Гласът на България“, но може би има и нещо друго!

Отпадането на Симона Загорова от предаването „Гласът на България“ предизвика само негативни емоции у Радко Петков. Тийнейджърът се разплака пред всички заради края на Мони в шоуто, видя Kliuki.bg.

Радко Петков и Симона Загорова

Радко Петков си пада по Симона Загорова

Радко дори изпълни цялата песен, в която си партнираше с дуета Димитър и Христо и Иван Лечев, със сълзи на очи. Той видимо страдаше за това, че дъщерята на Глория вече няма да бъде до него на репетициите.

Според някои слухове, младежът от Троян се е влюбил в Симона Загорова по време на съвместната им работа. Двамата се изправиха един срещу друг в битките и тогава изпълниха съвместно хит на Васил Найденов.

Още тогава у Радко се зародила симпатията към Симона, която растяла с всеки изминал ден. Затова в момента на момчето му е много неприятно, че 20-годишната студентка няма да бъде с него на финала.

Радко Петков е с няколко години по-малък от Мони и ще трябва да почака, ако иска да привлече вниманието й и по друг начин. Освен това младата певица си има много сериозен приятел в лицето на Симеон Данев, с когото върти любов от цели 3 години.

Радко прави впечатление на доста емоционален човек. Това е присъщо за всеки, който се занимава с музика, но при него сякаш чувствата са прекалено на повърхността.

Младокът отива на финал за втори път в музикален формат. Преди година той спечели „Бургас и морето“ и сега се надява да повтори този подвиг в „Гласът на България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар