Какво се случва?! Антон Хекимян притеснен връхлита в болница, няма и помен от усмивката му

Какво се случва?! Антон Хекимян притеснен връхлита в болница, няма и помен от усмивката му
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян бе засечен в столична частна клиника.

Водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян напоследък е доста унил и угрижен. Като истински професионалист, целият му живот е погълнат от работните му ангажименти. Но, напоследък сякаш има личен проблем, който не му позволява да се концентрира и дори да се усмихне, научи kliuki.bg.

Антон Хекимян е видимо угрижен

Антон Хекимян е видимо угрижен

Преди дни папараци уловиха журналиста на влизане в частна турска клиника в столицата. Преди да се отправи към лечебното заведение, той се отби до специализиран и скъп магазин за шоколадови изкушения. От него Антон Хекимян излезе с цяла торба, пълна със сладки лакомства. След това отново се качи на джипа си и отпраши към болницата.

Шофирайки, водещият проведе няколко телефонни разговора, вероятно отново по работа. А преди да прекрачи прага на болничното заведение, той написа и няколко имейла. Видимо, обаче, умът му е все при човека, на когото отива на свиждане. Вероятно той е близък на сърцето му и състоянието му не е цветущо, за да изглежда Антон Хекимян така съсипан.

Той прекара около половин час в болницата, след което се отправи отново към ежедневните си задължения, свързани предимно с подготвянето на сутрешния блок за следващия ден. Като врял и кипял в работата си, журналиста не позволява на личните тревоги да оказват негативно влияние на професионалните му изяви. Но колегите му са напълно наясно, че преминава през тежък период в личния си живто, пише htarena.net.

Наскоро стана ясно, че Антон Хекимян и годеницата му Василена Гръбчева са загубили дете. А сега и грижите около близкия, настанен в болница Надяваме се скоро всички проблеми да бъдат зад гърба на водещия и той най-сетне да вдигне така чаканата възрожденска сватба!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар