Пълна излагация на Павел Николов: Водещият на „Гласът на България“ стана за смях!

Пълна излагация на Павел Николов: Водещият на „Гласът на България“ стана за смях!
Гласувайте за статията

Павел Николов се провали тотално по време на втория жив концерт!

Че Павел Николов не става за тв водещ, вече е ясно на всички. Рапърът се подигра жестоко неведнъж с участниците тази вечер, забеляза Kliuki.bg.

Павел Николов

Павел Николов засега се проваля повече дори от Венци Венц

Макар и неволно, Павката причини нещо ужасно на Симона Загорова. Той я накара да си мисли, че се е класирала на финал, което не беше така.

Бившият на Михаела Филева произнесе името на щерката на Глория като победител, при което тя вдигна триумфално ръце. После той замаза положението с името и на Сара Сюзет.

По тона на Павел Николов обаче личеше, че става въпрос за грешка, а не за умишлено подклаждане на интригата. Той каза името Симона с триумфална интонация и яно чул в слушалката, че е сгрешил, побърза да поправи нещата, макар и несполучливо.

Преди това рапърът направи същата изцепка с Яна Сабанова. Той извика името й, въпреки че просто трябваше да каже статистиката й от предаването дотук.

Всички помислиха, че 14-годишната ученичка е спечелила и дори опонентът й Кристиан Грънчаров я прегърна и поздрави. Яна все пак спечели, но след няколко минути.

Павел и Венци отдавна са критикувани от зрителите на „Гласът на България“. Вторият все пак успя да задържи някакво ниво, докато първият тотално се изложи тази вечер.

Това, че двамата не са професионални водещи, а рапъри, не е оправдание, защото са приели работата в музикалния формат и от тях се очаква най-доброто.

Освен грешките по-горе, водещите и често си объркваха текста, което също направи негативно впечатление. Едва ли ще получат шанс за изява в това шоу и за следвашия сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар