Брутален обрат: Гонзовица в основата на развода на Мария и Гущеров! (виж каква мръсотия е сътворила)

Брутален обрат: Гонзовица в основата на развода на Мария и Гущеров! (виж каква мръсотия е сътворила)
Гласувайте за статията

Светлана Василева е причината за развода на Мария и Християн Гущеров!

Скандално разкритие за раздялата на Мария и Християн Гущеров накара пресата днес да гръмне. Да, разводът на двамата е факт от месеци, но причината за него все още оставаше една голяма въпросителна.

Мария

Мария и Гущеров още можеха да бъдат заедно

До днес, когато източници от светските среди хвърлиха бомбата с истината. А тя е повече от брутална. И си има име – Гонзовица. Именно Светлана Василева стои в основата на краха между Мария и нейния Мечо, пише „Телеграф“.

Както помним, преди време Мария и Светлана Василева се водеха първи дружки. Ходеха заедно по ресторанти, шопинг и къде ли не, като често пускаха свои общи снимки в мрежата. Зад гърба на Мария обаче Светлана не спирала да плюе по нея и Християн.

Яко подпийнала, тя често шушукала на дружките си, че е спала с Гущеров, при това няколко пъти. Говорела, че Християн не държи на Мария и я мами най-нагло. А в нея бил така хлътнал, че редовно й подарявал скъпи чанти, дрешки, аксесоари и какво ли още не.

Вярно е, че двамата с Гущеров се познават, но той твърдо отрича да е имал каквото и да било с Гонзовица. „Светлана се мазнеше на Християн до спукване. Пред него такива мили очички правеше, че чак да ти се разгади. Същата сценка въртеше и пред Мария. Като не пропускаше обаче да й подметне нещо гадно и мръсно за Хриси“, разкриват източниците.

Самият Гущеров разбрал за номерата й, но вече било късно – той се разделил с Мария и дори публично съобщи за края на брака им. Очевидно е, че бъдеще за двамата едва ли има, но те не искат повече и да чуват за Василева.

Светлана Василева се оказа голяма харпия

Припомняме, че Гонзовица извъртя същата подла схема на Преслава и Жоро Бирмата. А наскоро заплашила със самоубийство поредния богат бизнесмен, за когото се залепила като пиявица да му точи парите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар