Невероятно! Камелия трогна Анелия, избра я от всички свои колежки

Невероятно! Камелия трогна Анелия, избра я от всички свои колежки
Гласувайте за статията

Камелия показа, че смята Анелия за своя приятелка!

Певицата Камелия може вече да не е в „Пайнер“, но все още има приятелки от там. Очевидно най-добрата й е Анелия, научи Kliuki.bg.

Камелия призна Анелия

Камелия с признание за Анелия

Ками е поканила Ани да участва във финала на „Гласът на България“. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ ще партнира на Кристина Кабадиева на сцената.

Както знаем, Камелия напусна скандално „Пайнер мюзик“ преди почти 3 години. Тя не беше доволна от финансовите условия, при които работи. Затова започна да се продуцира сама.

Въпреки че остави компанията по този начин, Ками се разбира с някои от своите колежки там, макар те да не са много. Една от тях е Анелия.

Не е известно да има някакво дълбоко приятелство между Ками и Ани, което прави поканата на първата доста голям жест към втората. Очевидно тя я счита за голям професионалист.

Камелия като цяло не се слави с големи приятелства в своята среда. Певицата е една от онези, които казват всичко право в очите. Това не й носи дивиденти сред общуването, но пък и печели уважение от мнозина.

„Ками не е от хората, които някога ще склонят глава пред някого. Тя е с много силен характер и затова е стигнала дотук.“ – споделят познатите й.

Камелия обаче изпитва ненавист към някои от колежките си. Тя напусна компанията и заради лансирането на Преслава. Блондинката беше бясна, че всяка година Преси става Певица на годината.

С Анелия нямаше такива проблеми и затова все още са близки. Дано Ани да помогне на отбора на Ками в битката на финала в „Гласът на България“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар