Срам: Мръсната истина за Гришо отврати всички! (ето защо Никол Шерцингер си тръгна от него)

Срам: Мръсната истина за Гришо отврати всички! (ето защо Никол Шерцингер си тръгна от него)
1 (20%) 1 vote

Гришо и Никол Шерцингер са разделени окончателно, а причината е позорна!

Родната тенис гордост Григор Димитров се оказа по-различен от очакваното. Гришо, когото доскоро всички обожаваха и му се възхищаваха, изгуби поредната си любов. Тази в лицето на Никол Шерцингер.

Гришо

Гришо се оказа кръшкач като Валери Божинов, Никол Шерцингер е обидена и потресена от изневерите му

От месец се предполагаше, че двамата вече не са заедно, но досега феновете се надяваха това да е поредната измислица на медиите. Е да, ама не! Оказа се, че Никол действително е изоставила Гришо и в момента е страшно разочарована и дори депресирана.

„Григор Димитров беше най-голямото й разочарование до момента в любовта. Люис Хамилтън навремето я обичаше истински, но тя едва сега го осъзна. Истината е, че Гришо е кръшкач и женкар от класа. През времето, в което бяха заедно, той й сложи рога не е един и два пъти. Явно има мания по жените и не може да си държи панталоните закопчани“, разкриват източници пред световни медии.

Припомняме, че този уикенд Гришо беше засечен да вечеря с френската тенисистка Ализе Лим. Която е не само обещаваща в спорта, но и наистина невероятна млада красавица.

Като знаем, че Григор Димитров не отказа дори на Серина Уилямс, какво остава да предположим, че двамата с Ализе Лим само са седели и са си гукали за тениса… Много хубаво, но малко вероятно.

След раздялата му с Никол Шерцингер стана ясно и че Гришо не е имал взимане-даване само със свои колежки, но и с редица манекенки и засукани мацки, които е срещал по светските купони.

„Никол не можеше повече да понася фриволното му поведение и фактът, че много пъти е имала нужда от него и го е молела за нещо. А той винаги й е обещавал, а после се е отмятал от думата си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар