Кошмар за Ицко Финци: Младата му жена Лиза се отнася с него като с парцал! (виж как го унижава)

Кошмар за Ицко Финци: Младата му жена Лиза се отнася с него като с парцал! (виж как го унижава)
Гласувайте за статията

Ицко Финци стана татко на преклонна възраст, но животът му се срина!

83-годишният актьор Ицко Финци се превърна в медийна сензация като стана татко на преклонна възраст. Жена му Лиза Боева, която е с цели 45 години по-млада от него, го дари с дъщеря им Матилда.

Ицко Финци

Ицко Финци разбра какво е кошмар, но е малко късно да реагира

Вместо да живее щастливо и в любов със съпругата си обаче, Финци разбра много рано що е то ад под небето. Откакто родила щерка им, режисьорката Лиза започнала да прави, каквото си ще и да се отнася с възрастния си мъж като с полуидиот. При това пред хората.

„Тя постоянно му прави забележки, сопка му се и му крещи открито. Командва го по 24 часа на ден, а той, горкият, се чуди как да й угоди, че да има мир вкъщи. Повече от ясно е, че тази жена не го обича и никога не го е обичала. Използва положението и връзките му, за да се издигне в кариерата си“, разкриха източници пред вестник „Таблоид“.

Наскоро двамата участваха в едно тв риалити, където Лиза Боева унижи Ицко Финци пред цялата страна. Тя заяви на мъжа си, че трябва да снима филм на остров Крит. Финци се опита кротко да й обясни, че е много скъпо, но тя го контрира остро: „Ти в Дупница ли искаш да снимам?!“.

А после, отново по темата за филма, Лиза отсече пред камерите: „Я се стегни! Ти изобщо не мислиш с главата си“. Вместо да й отвърне подобаващо и да защити мъжката си чест обаче, актьорът се сви и предпочете да млъкне.

Тези сценки в семейството им били ежедневие, коментираха близки до Ицко Финци. Познатите и колегите му го съжаляват искрено, защото на тези години вместо спокойствие и радост, той може би тепърва ще разбере какво е обида и разочарование от любимия си човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмар за Ицко Финци: Младата му жена Лиза се отнася с него като с парцал! (виж как го унижава)”

  1. Иванов Иван

    юни 06. 2017

    Чиляк кога земе да одъртева,земе,че и оглупева.Природата си знае работата.

Добавете коментар