Хората на бунт: Яна Сабанова стигна до финала на „Гласът на България“ заради баща си!

Хората на бунт: Яна Сабанова стигна до финала на „Гласът на България“ заради баща си!
Гласувайте за статията

Яна Сабанова е детето-чудо на „Гласът на България“, но много от хората не одобряват това!

Финалът в „Гласът на България“ вече е ясен. Яна Сабанова е една от финалистките, след като пребори всички от отбора на Графа, видя Kliuki.bg.

Яна Сабанова с Графа

Яна Сабанова е момичето на Графа!

Има много зрители обаче, които не одобряват достигането на 14-годишното момиче до последния етап на предаването. Те са на мнение, че всичко е вследствие от това, че Яна има влиятелен баща.

Таткото на младата певица се изявява в сферата на политиката. Неговото име е Александър Сабанов и в момента е депутат, а преди две години беше кандидат за кмет на Силистра. Паралелно с това върти и свой частен бизнес.

„И Графа се продаде за някой лев. Това момиче не е за финал, много й е рано, защо изобщо го добутаха дотук? Явно всичко е заради бащата.“ – пише форумник.

Яна Сабанова е най-малкият участник в този сезон на „Гласът на България“. Тя е едва на 14 г., но впечатли веднага журито на формата с гласа си.

„Ти имаш най-разпознаваемия глас от всички участници в предаването.“ – каза Графа за нея по време на първия жив концерт.

Момичето е родом от Силистра, но се представя за софиянка, тъй като от много години живее в столицата. Родителите му са разделени, макар без официален развод, и затова Яна и майка й се подвизават в София.

Финансовите възможности на баща й, както и влиятелните му познанства, помагат на девойката във всяко едно отношение. Тя учи в Италианския лицей, където по традиция трудно се влиза.

Дали Яна Сабанова ще пребори конкуренцията на Кристина Кабадиева, Сара Сюзет и Радко Петков, ще разберем след седмица.

Вижте във видеото кой точно е бащата на певицата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар