Взрив: Румен Радев и първата дама поркат в Бургас! (алкохол, пушене на закрито и още нещо – ШОК СНИМКИ)

Взрив: Румен Радев и първата дама поркат в Бургас! (алкохол, пушене на закрито и още нещо – ШОК СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Румен Радев и Десислава Радева се отдадоха на купон до зори!

Президентът Румен Радев и първата дама Десислава Радева взривиха социалните мрежи. Със снимки, които биха отивали на всеки друг, но не и на държавен глава и съпругата му. Не и на действащ държавен глава.

Румен Радев

Румен Радев и Десислава Радева пият и пушат на закрито

Това, което виждате с очите си, не е колаж, нито фотошоп, а самите Румен Радев и така наречената Генерал Деси. В навечерието на поредния атентат в Англия, двамата са седнали в ресторант в Бургас. Където пият и пушат на воля., съобщава агенция ПИК.

Както се вижда, в компанията им на масата има още две непознати дами, сред които президентската двойка явно се чувства в свои води. Румен Радев леко е полегнал в скута на Десислава Радева за снимките, а самата тя е облечена повече от непретенциозно.

Радева е заложила на дънки и обикновена тениска без ръкави, докато президентът все пак е облечен с риза – слава Богу закопчана, а не разгърдена като на селски труженик.

Няма как обаче да не забележим и да не се възмутим, че семейство Радеви най-спокойно пушат на закрито при все, че това отдавна е забранено със закон и глобите са солени.

„Хубаво се веселят, но поне да не бяха позволявали тези снимки да видят бял свят. Има си правила, протокол в тези неща. Какво да искаме от обикновените хора, щом самите политици се правят на ударени и не спазват законите“, възмущават се потребители в мрежата. Която направо изригна като вулкан след фотосите.

Купон да става, пък после ще му мислим

Пред съпругата на президента спокойно се мъдри чаша с алкохол – досущ като за снимка. Ами, освен да им кажем „Наздраве“ и да пожелаем да са се отървали от махмурлук на другия ден, едва ли има какво повече да сторим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Взрив: Румен Радев и първата дама поркат в Бургас! (алкохол, пушене на закрито и още нещо – ШОК СНИМКИ)”

  1. Елени

    юни 05. 2017

    Пожелаваме им наздраве, и повече такива срещи с нормални хора, в нормална обстановка, с приятели и познати, а вие си по забършете пяната от устата да плюете по човека, че излязъл вечер на бар с жена си и някой пушил цигари ( ужасТ), ама не се знае кой. Взривовете са само във вашите глави. Да, и в Лондон, но не тук все пак.

  2. Миниа

    юли 20. 2017

    Елени, ако за теб това е нормална обстановка, за интелигентните хора това е селска картинка – един разплут бек с карирана ризка и една тьотка с кожа на пушачка , точно като в кръчма под блока. Не, мерси. . Хайде „нормалните“ да си стоят където им е мястото тогава и да не се избират на отговорни постове. Главата на държавата трябва да е ЕЛИТ, а не извадка. Но това е твърде сложно за елементарните хорица . Просто казано : абе как в 21 век ни се падна АГРАРЕН президент бееее

Добавете коментар