Извънредно: Луиза Григорова се омъжи тайно за Макариев! (застреля всички – ПЪРВИ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА)

Извънредно: Луиза Григорова се омъжи тайно за Макариев! (застреля всички – ПЪРВИ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА)
Гласувайте за статията

Луиза Григорова вече е законна съпруга на Мартин Макариев!

Случи се! Така чаканата сватба на Луиза Григорова и Мартин Макариев вече е факт. Двамата се венчаха преди дни в курортното морско градче Лозенец.

Луиза Григорова

Луиза Григорова се омъжи за Мартин Макариев, двамата вече са законно семейство

Сватбата беше пред около 50-ина души, сред които близките, колеги и най-добри приятели на двойката. Луиза Григорова и половинката й имаха две куми в лицата на актрисите Теодора Духовникова и Дария Симеонова.

Роклята на красивата булка е дело на дизайнерката Сара Хирш, която е наполовина българка и наполовина ливанка. Без съмнение Луиза е една от най-красивите и стилни младоженки, които сме виждали в последните години.

По нея нямаше нищо излишно или претрупано, за разлика от сватбите на познатите ни поп фолк диви. Свежа и сияеща като полско цветенце, Григорова се врече във вечна вярност на любимия си мъж.

Припомняме, че двамата с Мартин Макариев живеят заедно отдавна като Луиза го отне от красивата си, но по-възрастна колежка Елена Петрова. Мартин се влюби като луд в нея още при първата им среща очи в очи. И ето, че съдбата си каза думата.

Младоженците обаче оставят своя меден месец за есента, когато ще пътуват към концертите на свои любими банди в чужбина. Иначе тези дни булката отново се връща на снимачната площадка, където ще продължи работа по сериала „Откраднат живот“.

Да им е честито новото семейство и дано да са все така сплотени, влюбени и заедно до дълбоки старини!

 

Влюбени, красиви и щастливи – сватбата им беше като в приказките

Кумове и гости на звездната венчавка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар