Ваня Джаферович хвърли бомбата с решението си: Съпругата му Евгения се вкамени! (още подробности)

Ваня Джаферович хвърли бомбата с решението си: Съпругата му Евгения се вкамени! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ваня Джаферович направи разкритие, с което сащиса жена си!

Футболистът и откритие на „Като две капки вода“ Ваня Джаферович хвърли бомбата с решението, което взе. Той го е обмислял дълго, но накрая се убедил, че тъкмо това е, което иска да направи в живота си.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович хвърли бомбата с предстоящата си втора сватба

А именно да се ожени отново. Не, не си мислете, че чаровният блондин ще сменя съпругата си. Напротив – той ще се венчае втори път, но за същата жена. За своята си единствена и прекрасна съпруга Евгения Ангелова.

„Не знам как ми хрумна, понякога идеите ти едват просто ей така. Да, ние направихме сватба навремето, но това не беше сватбата, за която Жени си мечтаеше. Тогава нямахме много време, средства и се оженихме някак набързо. Малко претупано ми се видя и затова искам да си подарим своя ден отново. Този път обаче всичко ще е, както подобава“, разкри Ваня Джаферович.

Решението му дошло като гръм за самата Жени, но този гръм я разтърсил от щастие. В началото тя стояла като вкаменена и не й се вярвало, че след толкова време заедно, мъжът й е запазил романтиката в себе си.

Днес обаче тя е по-щастлива от всякога и е оставила нещата изцяло в ръцете на футболиста. Той ще определи датата и мястото на сватбата, а тя просто ще цъфти в красива рокля и усмивка пред него и гостите.

Знае се, че Ваня Джаферович иска да се венчаят на брега на морето, само в компанията на най-близките си хора и приятели. А за кога е определил това да се случи, не се знае.

Както сам той се шегува: „В близките 20-ина години ще стане и ще научите“. Разбира се, едва ли ще кара любимата си да чака толкова дълго. Вероятно венчавката ще бъде най-късно това или другото лято. Ще почакаме и ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар