Азис с нова философия: Не ми пука, щастлив съм! (С нея напълно ошашави феновете си)

Азис с нова философия: Не ми пука, щастлив съм! (С нея напълно ошашави феновете си)
Гласувайте за статията

Азис предизвика възхищението на мнозина

Азис вече има нова философия, с която обра овациите. Костинбродският славей показа нещо, което мнозина ВИП- персони е добре да последват. Защото чалга певецът се снима в доста провокативно фото. На него поп фолк изпълнителят лапа калоричен сандвич с огромен апетит. И си е качил снимка, лишена от всякакъв фотошоп.

Азис

Азис реши да е истински

„Щастлив съм! Въпреки че отново чукнах 104 килограма, хич не ми пука. Наближавам 40-те и разбрах, че трябва да бъдеш такъв, какъвто си.

Искам да живея спокойно живота си, да бъда естествен и да не се притеснявам от това, което съм. Ако някой преди години беше ми казал, че ще се появя така, както го направих сега, щях да го обявя за луд! А сега съм доволен, спокоен и свободен”, написа Азис на профила си.

Азис реши да живее, а не да робува на чужди комплекси. И от тази нова философия Кралят на поп фолка се чувства изключително добре. Припомняме, че преди пет години той се подложи на зверска диета и на обилно потене във фитнеса.

Дори се заговори, че с операция си е сложил пръстен на стомаха, за да отслабне. Благодарение на всички тези лишения и хирургически интервенции певеца свали близо тридесетина килограми от себе си. Но сега Азис вече разбра, че това не е той и не е истински.

Днес обаче Азис е доволен от това, което съм. И не му пука от нищо, което не е перфектно по физиката и лицето му.

„Генът си е ген, с него не можеш да се пребориш. Въпросът е да се чувстваш здрав, в хармония със себе си. Който иска да те харесва или да не те одобрява. Стига ти да се приемаш такъв, какъвто си в действителност. Всичко останало е изкуствено и не е твоят истински живот”, философства чалгарят.

Феновете приветстват смелостта му. И желанието на изпълнителят на „Хабиби” да живее живот без комплекси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар