Кичка Бодурова с ултиматум към дъщеря си! (Лишава я от наследство, ако…)

Кичка Бодурова с ултиматум към дъщеря си! (Лишава я от наследство, ако…)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова постави ултиматум на дъщеря си

Кичка Бодурова заплашила наследницата си, че ще я остави без наследство. Естрадната певица била против намерението на дъщеря си Кристи Жаклин Зарпас да татуира повече тялото си.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова лишава дъщеря си от наследство?

Изпълнителката била ужасена от нарастващия брой на татусите върху тялото на наследницата си. Защото единственото чедо на Кичка Бодурова била луд фен на татуировките. Майка й решила да я озапти, за да не си слага повече рисунки по себе си.

Кичка Бодурова никога не е харесвала нарисувани тела. Но единственото й чедо било запленено от тях и не спирала да се рисува. За да я приземи на земята, тя решила да я уведоми, че няма да й остави наследство, ако продължи да си слага татуси по себе си.

Дори да открие само още една. Щом толкова много искала рисунки, да си ги поставя на стените по стаята, а не на себе си, казала й тя. Но

Кристи й отговорила, че никой вече не го прави, а си рисува телата.

„Изобщо не се впечатли от това, че няма да я спомена в завещанието си. Каза ми, че не я интересуват парите. И че ще продължи да си слага татуси по тялото.

Независимо, че след време няма се познае дали си е направила роза, кон или дракон. Харесва си ги и ще продължи да си слага по себе си”, разказа певицата в ефира на Би Ти Ви.

Естрадната певица сподели и какви са отношенията й с голямата актриса Стоянка Мутафова. Припомняме, че те подготвяха съвместно турне у нас и в чужбина. Тя не била в обтегнати отношения с нея, въпреки писанията по техен адрес в медиите.

Заради здравословното й състояние възрастната актриса нямало да присъства във всички градове на турнето им. Но ако физическото й състояние й позволявало, тя ще присъства на тях, каза още Кичка Бодурова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар