Глория е горда, но и страда: Ето защо!

Глория е горда, но и страда: Ето защо!
Гласувайте за статията

Глория е със смесени чувства след края на щерка й в „Гласът на България“!

Примата Глория приема отпадането на Симона Загорова от музикалния формат „Гласът на България“ за нещо, от което може да се извлече поука. Тя все пак не може да бъде щастлива, че дъщеря й се прости с победата в състезанието.

Глория страда

Глория

Гло е горда, че Мони показа на какво е способна, но същевременно няма как да превъзмогне егото си на победител. Затова в момента чувствата й били смесени, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова се прости с шоуто само преди минути, но вече е успяла да се чуе с майка си и да разбере нейното мнение. Това издадоха хора от екипа на „Гласът на България“.

Самата Глория е в основата дъщеря й да се реши да участва в тази надпревара. Двете са гледали телевизия, когато са засекли реклама на предаването и Гло предложила на Мони да се запише.

Затова певицата на „Пайнер“ изживяваше толкова всичко, което ставаше с щерка й в последните месеци. Цялото й участие за Глория беше треперене как ще се справи детето й.

А то се справи наистина блестящо. Имаше само едно по-слабо изпълнение и то дойде на песен на Лили Иванова, което е обяснимо.

Симона Загорова също съжалява, че не продължи до финала, но за нея по-важното беше да се откъсне от майка си и да започнат да гледат на нея като на самостоятелен изпълнител.

Оттук нататък Мони и Гло се надяват да започне една успешна кариера за 20-годишната студентка от НБУ. Дано успее да пробие и не благодарение на майка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар