Скандал! Виж срещу коя изригна Иван Ласкин: Слушай, мърло несретна! (целият му гняв тук)

Скандал! Виж срещу коя изригна Иван Ласкин: Слушай, мърло несретна! (целият му гняв тук)
Гласувайте за статията

Иван Ласкин отново показа, че не си поплюва!

Актьорът Иван Ласкин с годините става все по-несдържан и цапардосан в устата. Той ясно показва, че не си поплюва и няма никакво намерение да цепи басма на някого само, за да покаже псевдо възпитание.

Иван Ласкин

Иван Ласкин отново избухна

Както вече знаем, редовната жертва, срещу която сипе обида след обида, е Николета Лозанова. Или неговата Никлозета, както той я прекръсти отдавна. Днес обаче не Нилото, а друга стана обект на атаката му, при това жестока.

Става дума за една дама – Стефани Атанасова, която беше гост в предаването на Би Ти Ви. Атанасова е основала училище за семейни и за предбрачна подготовка, в което убеждава хората, че съжителство без брак е грехота.

„Да живееш с някого без брак си е прелюбодеяние. Неслучайно в Библията са написани 10-те Божи заповеди и тази е една от тях. Хората трябва да са свързани пред закона и пред Господ. Другото не е нормално“, каканижеше Стефани.

А Иван Ласкин, очевидно попаднал на разсъжданията й, висейки пред телевизора, моментално избухна. Предаваме думите му едно към едно. А и кой би се наел да ги променя и да наруши чара на характерното му слово.

„Някаква вероломна патица (гост в СБ на бТВ), чиито изкуствени мигли ми се разхождаха из хола непрекъснато, докато тази юрдечка хлопаше с пластмасовите си клепачо-косми с цел “миризлив чар”, заяви, че съжителството без брак е грях!

Слушай, мърло несретна: “съжителството”, нуждата да си до някой, радостта от това да се прибереш вкъщи и да целунеш “съжителя” си…това се нарича ЛЮБОВ!

Никаква нужда нямам от наизустен поп да ми мрънка и някаква полу-идиотка да ми чете в Съвета текст непроменен от 1956! Както видях, на тебе, пустош в обичта, видимо ти липсва такава любов!

Бракувай се ти, вторична суровина с мигли! И много моля, престанете да каните дебили. Все пак дацата ми гледат. Благодаря))))) P.S. Ако съм будист, къде да се оженя в България, патицо проста!“, заключи Ласкин.

 

Стефани дори не подозираше какво ще си навлече сама

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал! Виж срещу коя изригна Иван Ласкин: Слушай, мърло несретна! (целият му гняв тук)”

  1. Afrodita

    юни 07. 2017

    Питайте Бойко Борисов , правителството отпуска пари за строене на къщи на цигани до топ милионери и съсипват млади възпитани руси жени и разбиват здрави хубави семейства, като лансират циганки и им дават лукс ,който не заслужават, Бог ще ги съди по делата им. Ето това е нашата родина, циганизирана от Герб

Добавете коментар