Плачете, българи: Николета се кани да емигрира с Ники Михайлов! (ще изгубим ли „осмото чудо“ на света)

Плачете, българи: Николета се кани да емигрира с Ники Михайлов! (ще изгубим ли „осмото чудо“ на света)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова има мераци да избяга зад граница с любимия си мъж!

Кралицата на кралиците, топа на топа, или „осмото чудо“ на света..., както неведнъж „скромно“ се е самоопределяла Николета Лозанова може да си тръгне от нас – нейните поданици. Да, плачете българи!

Николета

Николета се кани да емигрира с Ники Михайлов. Скубете коси и се тръшкайте!

Защото НиЛо е на косъм от идеята да емигрира заедно с любимия си мъж. И това е Ники Михайлов, както вече знаем. Всъщност Ники май ще излезе вечният мъж за Лозанова. Двамата имаха връзка навремето, докато тя още шаваше из пловдивския хайлайф.

Последва скарване, дори обиди от страна на Малката Перука, а после двамата размениха половинките си. Тя стана жена на Валери Божинов, а той дълго време се кълнеше в любов на Алисия. Е, ето, че нещата си дойдоха на мястото и старата любов лумна с нов пламък.

Николета и Ники Михайлов вече не се крият. Само преди броени дни те са били засечени в столичен ресторант, където обядвали. При това в компанията на малката сладурана Никол Божинова. При все, че Ники беше повече от баща за сина на Алисия – Валерко, то със сигурност и Никол ще се влюби в него.

Както знаем, този уикенд Ники Михайлов отвори свое заведение на базата на националите в Бояна. То се казва „Гранде“ и действително е гранде като стил, лукс и уют. Сред гостите отново блесна Николета Лозанова, което окончателно потвърди връзката им.

Близки до Ники Михайлов разкриха, че той и НиЛо планират скорошна дълга почивка в някое екзотично кътче по света. Където искали да се усамотят за колкото се може повече време.

Отскоро обаче двамата се замисляли и дали да не закупят имот в чужбина, където да се установят за постоянно. Така хем щели да отглеждат децата си на спокойно и уредено място, хем щели да избягат от досадния медиен шум.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Плачете, българи: Николета се кани да емигрира с Ники Михайлов! (ще изгубим ли „осмото чудо“ на света)”

  1. Име (задължително)

    юни 06. 2017

    Застаряваща и обезобразена,много добре разбира,че й минава славата,а и интереса към нея ще секне от към професионални изяви.. Единственият мъж ,който ще омотае и залъгва е Перукан Михайлов.И ,за да го задържи поне докато постигне своето ( защото й е пределно ясно,че няма той да остане с нея докато смъртта ги раздели.)ще го дръпне извън страната да не й го откраднат млади красавици и с интелект. Най-много да върне като попикано мушкато с още едно отроче ,поне сигурна, че бащите им ще си ги издържат, Парцал да завърти семейство още не съм видял. И, така,поне България ще си отдъхне от простотиите на една простакеса и младото поколение намери идола си в стойностни хора,а не да подражава на една проститутка.

  2. Alonso

    юни 07. 2017

    Една циганка по малко в България

Добавете коментар