Бомба: Ирина Тенчева разкри как държи Иван на въдицата толкова време! (виж урока й как да бъдеш единствената)

Бомба: Ирина Тенчева разкри как държи Иван на въдицата толкова време! (виж урока й как да бъдеш единствената)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева определено си знае работата що се отнася до Иван Христов!

От години Ирина Тенчева и Иван Христов са една от най-следените и обсъждани двойки. Разбира се, причината е в това, че и двамата зарязаха своите бракове и законните си половинки, за да се съберат.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева дава ценни уроци на тема как да си запазим мъжа

Не им попречи дори това, че имат деца. Иван Христов се превърна в истински татко за двете отрочета на Ирина от първия й брак, а тя на свой ред се отнася с неговата Ава като със своя щерка. Е, не е ясно доколко доволна е от този факт Вихра Петрова, но кой я пита…

Макар че Ирина Тенчева е с няколко години по-възрастна от продуцента опосум, тя продължава да го държи здраво в схватката си. И не му позволява да погледне, камо ли да кривне встрани.

То не, че Иван Христов има мераци да го направи, разбира се. Откакто е с нея, екранната половинка на Андрей Арнаудов се превърна в мъж и съпруг за пример. Дори спря да пие, предвид ежедневните си запои и лазене на четири крака по време на първия си брак.

Е, ето, че най-накрая тайната на Ирина Тенчева излезе наяве. Тя разкри как успява да държи на въдицата си Иван Христов вече толкова време. И направи добрина за дамите, като им сподели урока си на тема как да бъдеш единствената.

Освен да гледаш мъжа си в очите и да си негова постоянна опора, Тенчева знае, че разковничето е в… домакинството и готвенето. Но не на една и съща манджа, разбира се.

В манджата е истината, ама да е екзотична и разнообразна. Няма само боб и леща, я!

„Храната показва вашето отношение към любимите хора. Затова никога няма да ги лиша от нея. Старая се обаче да правя здравословен избор“, нарежда Ирина Тенчева, докато върти поредния засукан Вип-специалитет в кухнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар