Мария гледа и не вярва: Гущеров има нова жена до себе си! Забрави, че е бил женен (виж колко е щастлив)

Мария гледа и не вярва: Гущеров има нова жена до себе си! Забрави, че е бил женен (виж колко е щастлив)
3 (60%) 1 vote

Християн Гущеров продължи живота си така, сякаш Мария изобщо не е била в него!

Всяко чудо за три дни, са казали хората. А чудото от развода на Християн Гущеров и Мария трая дори и по-малко. Поне що се касае до сина на Добромир Гущеров или Мечо, както глезено го наричаше пайнерката по време на брака им.

Мария

Мария ще трябва да приеме, че Християн хич и не страда по нея

Докато Мария се скъсва да провокира мераците на мъжете в социалната мрежа, пускайки се по оскъдно и предизвикателно облекло, то бившият й Мечо живот си живее. И пет пари не дава дали екс благоверната му иска да го дразни, или не.

Нещо повече – Християн Гущеров вече има нова жена до себе си, доста по-млада от Мария и по-близка до неговата възраст. Припомняме, че милионерът е с десетина години по-млад от Мара Отварачката.

Близки до Гущеров издадоха, че от месец-два насам той се среща с тъмнокоса красавица, която обаче няма нищо общо с шоубизнеса у нас. Противно на очакванията, като се има предвид досегашния му контингент, девойката била и умна. Следвала право и се надявала да стане съдия.

Самият Християн е достатъчно потаен що се отнася до живота си след Мария. И се въздържа от снимки и откровения в социалната мрежа. Наскоро обаче не можа да се въздържи и публикува свое селфи от елитен ресторант.

Бизнесменът заглади косъма, доволен от развода

Лицето на бившия съпруг на Мария изглежда спокойно и доволно от живота. А бдителни потребители моментално забелязаха, че не е сам на масата. В отражението на очилата му се вижда, че е в компанията на жена, която пие безалкохолно.

Дали това е въпросната тайнствена дама, за момента няма как да бъдем сигурни. Но ако връзката им се задълбочи, определено няма да е далеч моментът, в който ще видим лицето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар