Булката Луиза Григорова не иска да повярва: Виж какво сервира Явор Бахаров на сватбата й! (истината шокира)

Булката Луиза Григорова не иска да повярва: Виж какво сервира Явор Бахаров на сватбата й! (истината шокира)
Гласувайте за статията

Луиза Григорова се омъжи за Мартин Макариев в Лозенец преди дни!

Чудна сватба вдигнаха през уикенда красивата актриса Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев. Събитието беше ситуирано в морското градче Лозенец и се състоя пред очите на едва 50-ина гости.

Луиза Григорова

Луиза Григорова е крайно обидена от поведението на уж приятеля си Явор Бахаров

Булката Луиза Григорова беше просто прелестна. Свежа, ефирна, естествена тя събра очите на всички. Роклята й беше стилна и издържана като нямаше нищо кичозно и пошло – нито по лицето, нито по косата й.

Пошлото обаче не успя да подмине сватбата и да нарани младоженката. Близки до щастливата иначе булка разкриха, че Луиза още не може да повярва какво й е сервирал Явор Бахаров.

Припомняме, че двамата бяха гаджета доста време преди няколко години, а паралелно с това са и колеги. След раздялата им Луиза Григорова се надявала, че са останали приятели и могат да разчитат един на друг.

Какво било учудването и шока й, когато Явор Бахаров не само не дошъл да уважи най-важния ден в живота й, но дори не й се обадил. Ей така, за да я поздрави и да й пожелае щастие.

Колеги на двамата отдават грубостта му на факта, че малкият брат на Захари Бахаров така и не успял да забрави Луиза. Красавицата беше най-голямата му любов и той тайно се надявал, че връзката й с Мартин Макариев няма да трае твърде дълго.

„Дори и да бяха заедно, Явор изобщо не очакваше да се стигне до брак. Смееше се всеки път, когато прочетеше или чуеше това от устата на Луиза. Беше убеден, че двамата не са един за друг и тя скоро ще го осъзнае. Разбираме, че му е криво, но не постъпи честно към нея. Трябваше да прояви поне малко уважение в името на миналото им“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Булката Луиза Григорова не иска да повярва: Виж какво сервира Явор Бахаров на сватбата й! (истината шокира)”

  1. Pach

    юни 07. 2017

    Bezdarnici, izmisleni aktiori, koito niamat nikakuv talant, vrazkari

Добавете коментар