Бременна ли е Магда?(Бившата на Красьо Черния с шокираща изповед за новия си)

Бременна ли е Магда?(Бившата на Красьо Черния с шокираща изповед за новия си)
Гласувайте за статията

Фолкпевицата Магда може би чака първата си рожба

Магда вече има нов мъж до себе си. Певицата, станала известна с връзката си с Красьо Черния вече не иска да чуе за него. 33-годишната Магда от години мечтае за дете и стабилно семейство.Мечтата й е на път да се сбъдне.

Магда

Магда е щастлива с новия си

Бившата любовница на съдебния лобист Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черния ще става майка. За това намекна самата поп фолк дива в интервю за „Планета” ТВ.

„Засега запазвам тайната си. Но скоро ще ви зарадвам с много хубава вест”, намекна за бъдещото си майчинство атрактивната блондинка.Колегите й от музикалната компания намекват, че Магда от години мечтае за дете. Но сега нещата се случват с подходящия човек.

Магда стана известна покрай връзката си с лобиста на правосъдната система Красьо Черния. Двамата афишираха официално връзката си през 2009 година. След големия шум в светското пространство последваха многобройни раздели и събирания. Гарнирани с огромни дози от изневери от страна на Красимир, след което двойката прекрати интимните си отношения.

Според слуховете Красьо Черния изобщо не бил навит за семейство и панически бягал от мисълта за дете. С купонджийският си нрав и вечните изневери той бил далеч от образа на съпруг, който мечтае за семейно огнище и брачен хомот. Магда обаче искала точно обратното и накрая двамата се разделиха окончателно.

От три години певицата вече има сериозен приятел до себе си. Тя го представя единствено с името Владимир. Връзката им минала през различни етапи, но с днешна дата нещата между тях са повече от перфектни.

„Любовта на човека до мен ме прави щастлива. Както и обичта на моето и неговото семейства.Благодаря на Бог, че всички около мен са живи и здрави. Това топли душата и сърцето ми. Сега мислим за доста сериозни стъпки в нашето общо бъдеще”, сподели още Магда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар