Анджелина Джоли на 42: Кръв, татуировки и още нещо…(Разтърсваща изповед)

Анджелина Джоли на 42: Кръв, татуировки и още нещо…(Разтърсваща изповед)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли разтърси с равносметката си за живота си

Анджелина Джоли стана на 42. Холивудската красавица отпразнува рождения си ден на 4 юни. Тази жена без съмнение оглавява списъка на вечните секс символи. Но изригна със смазваща изповед. Бившата съпруга на Брад Пит е щастлива, че не се е затрила млада. Както повечето холивудски актьори. На 42 чаровницата е доволна от това, в което се е превърнала.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е доволна от това, в което се е превърнала

И то е много по-ранима и чувствителна към хорската болка и страдание. Връщайки лентата назад, актрисата още недоумява какво е мечтаела да бъде. И то не е лекар, компютърен спец или мениджър, а …вампир.

Анджелина Джоли е благодарна на съдбата. Преминала е през ада. С операциите, с тежките наследствени болести, с дрогата, с пиянските запои, с неуспешните си връзки. Сега, на прага на зрелостта, холивудската легенда е благодарна на живота си.

Имало е периоди, в които обидите и грозните коментари по неин адрес са я побърквали. И са я докарвали до ужас и силен стрес. Но жестокостите на живота тя вече възприема като поредното житейско изпитание, от което е излезнала много по-силна и успешна.

Днес вече знае, че да си щастлив е право на избор. Който всеки сам трябва да направи за себе си. Щастлива е с децата си, дори с избора на съпруг, въпреки че отношенията й с Брад Пит са доста деликатни.

Отношението към света и хората й са се обърнали напълно след като попаднала на място, където падат бомби. И убиват хора. Оттогава тя цени живота и стремежът си винаги да помага на тези, които изпитват нужда от това.

Въпреки че я смятат обзета от черни и мрачни мисли, актрисата напълно отрича тези твърдения. Напротив, тя е категорична, че прекалено много цени живота, заради което не спира да се тревожи за всичко.

Анджелина Джоли е убедена, че няма нужда от психотерапевт. Като повечето си колеги.Защото винаги влиза в роли, които харесва. Така се крие от славата, с която все още не може да свикне. Иначе холивудската звезда определя себе си като кръв, татуировки и още нещо. Вероятно огромното й сърце и безмерното й любопитство към света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар