Не си поплюва: Жени Калканджиева смаза силиконките! (Показа червен картон на Тачо)

Не си поплюва: Жени Калканджиева смаза силиконките! (Показа червен картон на Тачо)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева никак не си поплюва!

Жени Калканджиева е не само красива, но има и остър език. Шестата по хубост в света изобщо не се церемони да каже истината. Колкото неприятна и шокираща да е тя. Една от най-красивите българки, въпреки че е прехвърлила 40-те, държи на естествената хубост и стила .

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева скочи на силиконките

Жени Калканджиева скочи срещу силиконките, които се опитват да пробият в света на модата.

„Страшно е, имам проблем с намиране на момичета за агенцията. Скаутите ми не могат да намерят естествени девойки, без корекции.

Излизаш на улицата и те заливат едни джуки, скули, силикони, импланти…ужасно е. Няма ли да проумеят, че тези операции не ги превръщат в красиви жени, а в уродливи създания”, изригна шефката на модна агенция „Визаж”.

Красавицата многократно е заявявала, че е против корекциите. И поне на този етап няма намерение да поправи нищо по лицето и тялото си. Отдавна е заявила, че няма да прибегне до пластичната хирургия, защото не я намира за необходима.

Поне не и на този период от живота си. Ако все пак опре на някой етап от живота си до нея, Жени Калканджиева се кълне, че ще го направи в рамките на естетичното и нормалното.

Покрай турбуленцията в отношенията си с Тачо, Калканджиева отново се радва на спокоен семеен живот. Връзката на Стефан Манов със Зорница Линдарева вече е в миналото. Двамата отново са заедно и на този етап са щастливи.

„Любовта трябва да се изпита, иначе се превръща в рутина. С Тачо сме добре, грижим се един за друг”, обясни чаровницата. Но е категорична, че ако мъжа й й изневери отново, пак би му показала червен картон.

„Аз не се цупя, не чупя чинии, просто си тръгвам. Ако единият е тръгнал нанякъде, нищо не може да го спре. Ти просто трябва да се вземеш в ръце и да продължиш напред”, философски разсъждава Жени Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не си поплюва: Жени Калканджиева смаза силиконките! (Показа червен картон на Тачо)”

  1. Afrodita

    юни 07. 2017

    Tezi konkursi sa naglaseni ima mnogo po krasivi ot Kalkandjieva, niama kak da e 6esta po hubost, kupeni konkursi, tia e edna mutresa

Добавете коментар