Какво се случва с Ивон на Анелия?! Певицата се покри заради срама, който бере

Какво се случва с Ивон на Анелия?! Певицата се покри заради срама, който бере
Гласувайте за статията

Фолк певицата Анелия е вдигнала ръце от своята дъщеря тийнейджърка Ивон!

Ивон Динева е само на 13, а вече е добила визия като на едни от най-засуканите колежки на майка си Анелия. Двойката е луда по селфитата, а снимките, които публикува в социалните мрежи, буквално разбуниха духовете. Като повече свои връстнички, и тя е вманиачена от идеята да изглежда по-голяма, но вече прекрачва границите, научи kliuki.bg.

Ивон на Анелия кара тежък пубертет

Ивон на Анелия кара тежък пубертет

С всяка следваща снимка, която качва в социалните мрежи, дъщерята на Анелия затвърждава имиджа си на типична „кифла“. Нацупените джуки вече са нейна запазена марка. Основавайки се на фотосите, някои заподозряха, че вече е напомпала устните си с филъри. Нито Ивон, нито майка й са потвърдили това, но в този случай мълчанието е по-скоро знак за съгласие.

Анелия е поддържана дама, запозната с всички новости в разкрасителните процедури. Вземайки пример от нея, щерка й също не остава по-назад. Тя се фука с огромни мигли, които надали са истински. Също така, обича да парадира с висок стандарт на живот. В нейния случай той се изразява в маркови дрехи и скъпи телефони, които сменя като носни кърпички.

А тези нейни показни действия не остават незабелязани както от съучениците й, така и от феновете на фолк певицата. тя си навлече доста критики, че позволява на 13-годишната си щерка да изглежда по този начин. Въпреки провокативния си външен вид, Ивон е доста будно и умно момиче. А Анелия философски заключва, че, всички подрастващи искат да са в крак с модата и да изглеждат „въвежни“.

Но, вероятно, един ден и майка, и дъщеря ще съжаляват за едно погубено детство. Освен че се фука с богата и известна мама на върха на славата си, Ивон е галеница на съдбата и със заможния си родител. тя е плод на любовта на Анелия и Коко Динев. Въпреки че бизнесменът живее с колежката й Емилия, той компенсира отсъствието до дъщеря си с финансови инжекции, които всички виждаме за какво биват употребени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Какво се случва с Ивон на Анелия?! Певицата се покри заради срама, който бере”

  1. ай стига

    юни 07. 2017

    Каква „дама“ може да бъде една кръчмарска певачка? И от такава евтиния какво дете да излезе- ми същото празноглаво. Да му устни и телефон. Безмислено съществуване и на мяйката и на дъщерята.

Добавете коментар