Прекали! Кобрата „помпи“ още повече Андреа

Прекали! Кобрата „помпи“ още повече Андреа
5 (100%) 1 vote

Кубрат Пулев – Кобрата вече откровено започва да тормози Андреа!

Боксьорът Кубрат Пулев се оказа изключително жаден за гръдни женски прелести. Той е в основата Андреа да има толкова голям силикон, който все повече увеличава с годините.

Кобрата и Андреа

Кубрат иска още и още от Андреа

Кобрата обаче явно иска още и още. Говори се, че певицата пак ще ляга под ножа, за да си прави корекция на гръдта. По всяка вероятност зад всичко това отново стои нейният възлюбен.

Андреа вече има наляти над 400 кубика, но иска още. Това трябва да се случи скоро, тъй като певицата искала да покаже новите си прелести на плажа лятото.

Фетишът на Кубрат Пулев е именно в големите гърди. Той си пада по не просто големи, а огромни, което дори плашело някои негови приятели.

„Всеки харесва женската гръд, но той си пада по мутанти. Колкото по-голяма е, толкова повече му харесва. Имам чувството, че дори да е по-голяма гърдата от главата на жената, ще му харесва.“ – коментира човек от обкръжението на Кобрата.

Счита се, че боксьорът не може да бъде с жена с малки гърди. Затова, когато се запознал с Андреа, й казал в прав текст, че иска от нея силикон.

По онова време блондинката не беше толкова известна и съответно нямаше почти никакъв бюст. Кобрата пък още беше никому неизвестен боксьор от ЦСКА.

С годините двамата направиха много компромиси, за да останат заедно. Най-големият компромис на Андреа е може би точно многото силикон, който си наля. Той все пак тежи и я кара да се бори всеки ден с тази тежест.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар