Луиза Григорова не очакваше сватбата й да завърши така!

Луиза Григорова не очакваше сватбата й да завърши така!
Гласувайте за статията

Не само сватбата на Луиза Григорова и Мартин Макариев бе нестандартна, но и нейният завършек!

Актрисата Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев си казаха „Да“ в близост до морския бряг миналия уикенд. Те събраха 50-на човек на тайна церемония, за която се разчу чак след като вече бе факт. А сега продължават да изплуват куп любопитни подробности около нея, узна kliuki.bg.

Луиза Григорова и мартин са избрали и по-различен меден месец

Луиза Григорова и Мартин са избрали и по-различен меден месец

Че венчавката е била щура и нетрадиционна свидетелстват кубинките, с които е обута прекрасната булка Луиза Григорова. Те са се оказали наистина добър избор в разгара на вечерта, когато всички токчета биха поддали на натоварването. Актрисата си е голяма лудетина и се е раздала на макс в големия ден. Мартин пък въобще не й е отстъпил.

Така, след цялата суетня и последвалия я купон, младоженците се оказали без първа брачна нощ. Вместо да се насладят на страстта си и да изконсумират брачния си съюз в първата нощ като семейство, двамата просто заспали! Луиза Григорова и Мартин били толкова изтощени, че само си пожелали лека нощ и потънали в царството на сънищата.

На другия ден спали до обед и вероятно чак след това са намерили малко време за забавления. А време за меден месец ще намерят чак през есента. Вместо традиционната романтична ваканция дни след сватбата, семейство Макариеви ще си подарят обиколка из няколко европейски града и посещение на рок концерти, пише hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар