Дни след изгонването от „Гласът на България“: Симона Загорова избухна с това разкритие! (остра, но директна)

Дни след изгонването от „Гласът на България“: Симона Загорова избухна с това разкритие! (остра, но директна)
Гласувайте за статията

Симона Загорова отпадна от формата напълно неочаквано!

Дъщерята на Глория – Симона Загорова беше една от най-големите надежди в „Гласът на България“ тази година. За всеобщ шок обаче, тя отпадна и трябваше да напусне шоуто на крачка от финала.

Симона Загорова

Симона Загорова твърди, че иска да върви и да се бори в живота си сама, със собствени сили

Шокът не бе само за зрителите, които на практика я елиминираха (вотът беше на публиката). Шокът беше най-вече за самата Симона Загорова, която даде всичко от себе си и се представи брилянтно. Е, може би с леки изключения като песента на Лили Иванова, но все пак това е Лили…

Огорчението и болката на щерката на Глория си проличаха още след изгонването й, когато тя почти не можа да си каже приказката от сълзи. Симона плачеше и дори не се опита да се сдържи, беше откровена със себе си и зрителите.

Откровена е и днес, дни по-късно, когато не издържа и избухна със своето разкритие. А то е, че не иска повече да слуша за себе си измислици и фантазии от 1001 нощ, само защото е дъщеря на известна певица.

„Аз съм Симона Загорова и искам да ме наричат така, а не дъщерята на Глория. Обожавам майка си и само Бог знае колко сме близки. Но в живота се боря и вървя сама. Крайно време е хората да го разберат и да престанат да се отнасят към мен като към момиче с привилегии и парашутистка“, обидена е девойката.

Симона призна, че в шоуто е намерила много верни приятели, с които и занапред ще продължи да се вижда. Един от тях е талантливият Радко Петков, на когото стиска палци на финала.

„Хората, които са могли да общуват с мен очи в очи знаят, че съм съвсем нормален и обикновен човек. Симона, а не дъщерята на звездата. Затова и те също се отнасят с мен като с приятел. А това е най-важното“, коментира хубавицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Дни след изгонването от „Гласът на България“: Симона Загорова избухна с това разкритие! (остра, но директна)”

  1. kika

    юни 07. 2017

    май Симонка много си повярва и се надцени. затова сама се насади на пачи яйца. иначе ,нищо лично. обича да пее момичето

  2. Lopes

    юни 07. 2017

    Ама мърло смотана. С кой ходиш на участия и кой те лансира години наред. Ако искаше да бъдеш самостоятелен изпълнител, при това ПОП, какво правиш по чалготеките, смотла такава. Аман от бездарници с претенции.

Добавете коментар