Свърши се: Аделина си събра нещата, напусна Борис Солтарийски! (истината за развода им втрещи всички)

Свърши се: Аделина си събра нещата, напусна Борис Солтарийски! (истината за развода им втрещи всички)
Гласувайте за статията

Борис Солтарийски и съпругата му Аделина са пред развод!

Каква е тази зараза по родните хайлайф персони?! Развеждат се един по един, а ето, че сега дойде и редът на Борис Солтарийски. Вокалистът на Слави Трифонов беше напуснат от съпругата си Аделина Солтарийска.

Борис Солтарийски

Бракът на Борис Солтарийски е към края си

Която в яда си стегна куфарите, взе си детето и отлетя за Дубай. Уж, за да размисли, но близки до тях споделиха, че всъщност това е краят на брака им.

Причината не е тази, която може би повечето от вас предполагат в момента. А именно не е изневяра от страна на Борис Солтарийски. Да, певецът е доста отракан и дори шавлив на моменти, но никога не е позволявал на жена си да го хване в крачка.

Аделина реши да го напусне, защото почти не го виждала у дома. И се чувствала така, сякаш де факто няма мъж. „Боцко постоянно работи. В „Шоуто на Слави“ опъват каиша като волове, а след това не се прибира, ами тръгва по вечерни участия. Разбираме го, че иска повече пари, но цената се оказа твърде висока“, коментират източниците.

Да, Борис Солтарийски се фука със скъпи коли и до днес осигуряваше всичко необходимо на семейството си. Но жена му се чувствала все по-сама и изоставена от него. Аделина Солтарийска неведнъж говорила с Боцко по темата, но той оставал глух.

Хубавата Аделина си взе детето и замина за Дубай с приятели

„Все по-често ги чуваме да се карат, когато тя реши да дойде в студиото на шоуто. Уж се виждат за малко, а само си викат. Нервите й са опънати до скъсване“, разказват източниците.

И са убедени, че след завръщането си от Дубай, красавицата ще поиска официално развод от певеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Свърши се: Аделина си събра нещата, напусна Борис Солтарийски! (истината за развода им втрещи всички)”

  1. maza

    юни 07. 2017

    rabotili v shouto Kato volove !?!? stoish prav 2 chasa , izpeesh 2 pesni I tolkoz , ama posle vzemash 10 obiknoveni zaplati I ne se oplakvash togava

Добавете коментар