Биляна Дол тропа с крак и крещи: Валери Божинов се видя в чудо!

Биляна Дол тропа с крак и крещи: Валери Божинов се видя в чудо!
5 (100%) 2 votes

Биляна Дол показа нокти

Биляна Дол хвърли в ступор Валери Божинов. Сръбската красавица се тръшна и даде ултиматум на футболиста. Хубавицата не иска да стои повече в Китай, а да се връща в Сърбия.

Валери Божинов

Валери Божинов се видя в чудо от Биляна

Моделката с носталгия си мислела за родния Белград и за неразумната си приумица да последва Валери Божинов заради любовната си тръпка. Сега горко съжалявала за решението си и непрекъснато се оплаквала на приятели те си в социалните мрежи.

„В Китай е ужасно. Толкова е горещо. Ако излезнеш през деня по улиците, можеш буквално да умреш”, не спирала да се оплаква 40-годишния модел.

Тя била отслабнала с няколко килограма заради непосилната жега. Високите температури, влагата и целия ужас от Китай не давал мира на гаджето на Валери Божинов.

Красавицата с много уговорки напусна Белград и Сърбия. Но сега повече не искала и минута да остава там.

През последните месеци депресията яко я сграбчила. Тя не била свикнала с климата, езика й бил чужд и непонятен. Освен това нямало никакви качествени магазини или заведения, където да се забавлява. Докато футболиста ритал на игрището или тренирал, тя скучаела и не знаела с какво да запълва времето си. Затова настоявала отново да се приберат в Сърбия.

Валери Божинов също не бил доволен от престоя си в Китай. В началото кариерата му тръгнала добре в местния футболен отбор „Мейджоу Хака”. Но после нещата зациклили. А и вече не се разбирал добре със съотборниците си. Понеже се подигра с тях в скандални клипове. Заради което се превърна в персона нон грата за отбора си, а ръководството му скръцна със зъби.

Преди две седмици бившият на Алисия заяви, че иска да напусне китайския тим. Но това няма да е толкова лесно.Той е подписал договор и ако не го изпълни, ще плаща жестоки неустойки. Засега не е ясно дали ще му уредят трансфер, въпреки че спортиста вече се оглежда да се уреди в европейски тим.

Валери Божинов страдал най-много за децата си-Валерко и Никол. А Биляна Дол не спирала да му крещи, че иска да се махне час по-скоро от Китай.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар