Браво! Дара показа голямото си сърце, всички са във възторг

0

Дарина Йотова – Дара доказа, че в сърцето й има място за много хора!

Дара е провокативна пред камерите, но всъщност носи добра душа. Това може да се заключи от факта, че е готова да помогне на приятелка в нужда, научи Kliuki.bg.

Дара и Мишел
Дара помага на Мишел в нужда

Дарина Йотова смята да направи едно добро дело и да подпомогне кариерата на Мишел. Двете са много близки приятелки, като и двете се прочуха чрез X Factor, но в различни сезони.

От онова трио Sweet 16 единствено Мишел все още няма започнала кариера. Останалите две момичета прогресират стабилно.

Гери-Никол е вече утвърдена звезда, която даже се мъчи да пробие в чужбина. Тита пък работи за Криско и също трупа хитове.

Мишел засега няма гръб зад себе си и затова Дара е решила да й помогне. Двете обмислят да направят дует, който да стане хит сред младото поколение.

Дарина и Мишел са много добри приятелки. Втората беше в студиото на X Factor за подкрепа, докато другата се явяваше на кастинга.

Освен това Дара има да връща услуга на Мишел, понеже именно тя я е убедила да се запише в предаването. Решение, което се оказа повратна точка в живота на Дарина Йотова.

На абитуриентския си бал двете бяха неразделни. Това също показа, че са близки и могат да разчитат една на друга.

Очаква се дуетът на Дара и Мишел да взриви музикалния пазар, но още всичко е в процес на обработка и оформление. Парчето все още не е записано, но отсега е ясно, че ще има видеоклип към него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.