Люис Хамилтън злорадства след драмата на Никол с Гришо: Бог я наказа!

Люис Хамилтън злорадства след драмата на Никол с Гришо: Бог я наказа!
Гласувайте за статията

Люис Хамилтън показа, че умее да нанася последния си удар не само на пистата! Англичанинът е на седмото небе от нещастието на своята бивша любов!

Пилотът на Формула 1 Люис Хамилтън е изключително щастлив от раздялата на Никол Шерцингер с Григор Димитров. Британецът не крие това и дори използва възможността да злорадства, научи Kliuki.bg.

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер

Люис Хамилтън е на седмото небе, че Никол Шерцингер страда

Певицата напусна пилота преди 2 години точно заради Гришо, което разби сърцето на бившия световен шампион. Затова сега той счита, че има справедливост.

„Господ вижда всичко. Преди 2 години и на мен ми беше много тъжно, но на нея не й пукаше. Затова сега й се върна тъпкано.“ – коментира Люис Хамилтън пред британски таблоид.

Никол Шерцингер бе брутално зарязана от Григор Димитров преди малко над месец. Българският тенисист просто я привикал във Франция и й съобщил новината, че не иска вече да бъде с нея.

Причината Гришо да се намира точно на френска земя тогава е новозапочналата му връзка с Ализе Лим. Французойката е новата му изгора и не се знае дали няма да се окаже точно тя жената на живота му.

Според слуховете, Никол била съсипана от мъка, която прикривала чрез запои с мъже. Тя още не можела да повярва, че Гришо се е отказал от цялата им връзка просто така.

Двамата дори готвеха сватба, която трябваше да се проведе в България. Това вдъхваше сигурност у певицата, че той е сериозен.

Уви, нещата за нея се обърнаха тотално. Поредната й връзка пропадна, а с това пропадна и може би последният й шанс за семейство, тъй като в края на годината ще удари вече 39 г.

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер бяха заедно много дълго време и също планираха сватба, преди тя да скъса с него. Сега всичко, което певицата причини на пилота, сякаш й се връща с пълна сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар