Фики Стораро разтрепери годеницата си: Гюлджан не може да се осъзнае! (цялата истина тук)

Фики Стораро разтрепери годеницата си: Гюлджан не може да се осъзнае! (цялата истина тук)
Гласувайте за статията

Фики Стораро успя да вкамени годеницата си Гюлджан!

Новините покрай Фики Стораро и хубавата му годеница Гюлджан бяха секнали за известно време. Това се дължи на факта, че макар и заедно, двамата бяха разделени.

Фики Стораро

Фики Стораро ужаси Гюлджан с идеята си

Както знаем, Гюлджан живее в Брюксел със семейството си, а Фики си е нашенец – не може да се откъсне от родината и най-вече от работата си. Двойката не се е виждала от няколко седмици, а единствената им връзка са телефоните и интернет.

Въпреки това обаче синът на Тони Стораро успя така да разтърси Гюлджан, че тя още трепери. Причината е решението на Фикрет да замине за Лондон след броени дни. Където, разбира се, иска да заведе и любимата си.

Фики Стораро се направи на корав мъж и заяви, че моментално е приел поканата за участие в известен български ресторант в Лондон. И пет пари не дава за зачестилите терористични атентати в Англия.

Той се радвал, че не само ще удари кьоравото от финансова гледна точка, но и ще успее да разгледа Лондон и околностите. А и да прекара едни наистина незабравими и романтични дни с жената на живота си.

Проблемът е там, че за разлика от Фики Стораро, Гюлджан била повече от страхлива. Тя буквално се ужасила от решението на половинката си и се опитала да го разубеди. Певецът обаче твърдо отказал и на практика я заставил да замине с него.

„Може и да ви е смешно, но Гюлджан е много разумно същество. Атентатите я смазаха и тя дори плака. А след това не даваше да се издума някой от близките й да реши да пътува. Дано страхът й не провали романтичните идеи на Фики и да си прекарат чудесно“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар